Szerintetek vannak vámpírok? Ezen az oldalon lévő
adatoknak lehet bármi köze az igazsághoz?
Figyelt kérdés
Link : crazyhorsesghost.hubpages.com/hub/Real-Interview-With-A-Vampire
Az olyan kommenttelőket akik "nem tartanak normálisnak" stb. megkérem hogy ne válaszoljanak a kérdésemre. Csak tudni szeretném hogy vannak-e egyáltalán. Vagy hogy van-e 100%-os cáfolás.
cáfolat kell? ahhoz hogy egy lény jóllakjon vérrel a saját testsólyának megfelelő mennyiséget kell elfogyasztania. most számold ki hány kg-s egy átlag ember és hány l vére van
ez a cáfolás alapjaiban véve is hülyeség, mivel a vámpír nem ember, tehát kár az emberek igényeit az övékkel össze hasonlítani..
2012. dec. 30. 22:47
12/19 A kérdező kommentje:
Mint mondtam csak olyan írjon aki komolyan veszi a témát. A többi kommentelőre nem vagyok kíváncsi. üdv
2012. dec. 31. 10:26
13/19 fairi1 válasza:
ha olvastad akkor feltűnhetett túlontúl egyezik Anna Rice történetével. Mondjuk nekem az USA-ba levő rizsültetvény szemöldökráncolást okoz. Inkább az indigó és gyapotültetvények voltak. talán feltűnt Rizs Anna az eredeti könyv szerzője és véletlenül a kis sztoriban Rizs ültetvény van.
valszeg lehetne csekkolni az eredetiséget, de túlontúl kilóg a lóláb.
2012. dec. 31. 14:05
14/19 anonim válasza:
De van a suliban egy vámpír egy vérfarkas egy fogtündér s én egy unikornis vagyok
2012. dec. 31. 23:21
15/19 anonim válasza:
Ha igaz, akkor valószínűleg ez a vámpír már nem él. Ha ennyi mindent elmondott arról a fajról, ami évszazadok/ezredek óta próbálja titokban tartani a létezését, ez elég nagy árulásnak minősül.
2013. jan. 1. 20:53
16/19 anonim válasza:
léteznek én is az vagyok vagyis nem vámpír alakváltó
2013. jan. 4. 22:03
17/19 anonim válasza:
az én sulimban van vámpír vérfarkas boszi alakváltó
2013. jan. 4. 22:06
18/19 dress9dora válasza:
Figyelj,egyértelműen nincsenek.2013 éve és még időszámításunk előtt sem találtak jeleket arra hogy léteznek,és soha nem is láttunk még.Hülye kis históriák.Ez onnan terjedt el,hogy még mikor az ember nem ismerte az állatfajokat,pl megláttak egy szokatlan teknősbékát és azt mondták:jé,egy vámpír!!Úristen!xdd...remélen leszűrted...
2013. jan. 5. 16:15
19/19 anonim válasza:
Ha léteznének is valami eldugott helyen-aminek az esélye egy a trillióhoz-kedvesem megnyugtatlak,hogy azok nem helyes vámpírfiúk meg csajszik lennének ahogy azt a tinik 90%-a elképzelné,hanem elmutálódott,visszataszító,ocsmány,ronda lények.Valamint ki tudja,milyen lények születtek már ember keze által különféle laboratóriumokban.Olyanok,hogy te el sem tudnád képzelni,ahogyan egyikünk sem. Láttam már egy képet egy ilyen lényről.Kisebb kutya nagyságú,valószínűleg ember és nyúl génjeiből keresztezték,épp az ott vadászókra támadott rá pár másikkal,egyet sikerült lelőniük. Nem akarod te azt az ocsmányságot látni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!