Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti féltek az olyan emberektől...

Ti féltek az olyan emberektől akik mindenféle szellemeket, alakokat, természetfeletti lényeket látnak?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 12:23
1 2 3
 11/23 Atsuness válasza:
70%
Ha létezne akkor sem félnék tőle. Az ilyen emberekből jó pszichológus lesz és ami azt illeti a mai világban nem árt ha van egy kevés.
2012. dec. 30. 09:52
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
ezt ki lehet fejleszteni ... ha erdekel irj privibe
2012. dec. 30. 10:22
 13/23 anonim ***** válasza:
37%

Én félnék.

Amúgy is félek ezektől a dolgoktól.

Nem szeretem, ha valaki azzal "szórakoztat", hogy hogyan idézett szellemet, vagy mit hallucinált.

2012. dec. 30. 16:05
 14/23 LeGrady ***** válasza:
100%

A legtöbb esetben ezek az emberek ártalmatlanok, kicsit kevesebb rossz szándékú vagy erőszakos lehet köztük mint a "normál" emberek között, de attól még van.

Van aki a materializmusban, van aki a szocializmusban, van aki a kereszténységban hisz, de ezek számomra sosem határozták meg az embert.

2013. jan. 1. 06:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Többször láttam szellemet és mégsem félek magamtól.
2013. jan. 1. 12:47
 16/23 Dicsak Jenő ***** válasza:
38%
Az attól függ van e róla orvosi papírja hogy agybeteg, vagy be van e készülve.
2013. jan. 3. 14:54
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

16-os, biztos lehetsz benne, hogy nálad is találnánk valamit.. S akkor ott állhatnál, papírral a kezedben, megbélyegezve - saját magad. Gratulálok.

10-es: ja, nem normális dolog. Bezzeg, ha van egy katalizátor, egy kisgyerek, úúgy, na úgy, már egészen normális. Te meg széttárhatod a karod, hogy hát ez tényleg fantasztikusan hihetetlen. Ráadásul a TE gyereked látja mindezt. Véletlenül sem te vagy az, aki arra asszociál, amire.

2013. jan. 6. 05:32
 18/23 Dicsak Jenő ***** válasza:
44%

jajj ne bánts nagyon :(

de attól még hülye vagy :I

2013. jan. 7. 00:17
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

@rubberjohn: Szerinted a láthatatlan "Manó", ami szürke színű, kígyó alakú, szőrös mit jelenthet egy 8 hónapos gyereknek, és mit jelent azóta egy kétévesnek a tök üres fal meghatározott részén, ahol sem árnyék, sem repedés, sem festékgöb sem semmi nincs? Van gyereked? Több, mint egy évig egy hóbort mellett sem tartanak ki, és egy 8 hós babának nincsen képzelt barátja.

Én magam soha nem láttam szellemet, sem UFÓT, sem semmi természetfelettit, de a gyerekem már több, mint egy éve fél valamitől, amit a fentiek szerint definiál. Nem kérdezgetem a dologról, igyekszem nem foglalkozni vele. Ő foglalkozik vele, és már zavar. Akkor szerinted mi ez a dolog? Tudsz esetleg ötletet adni, ha már ennyire okos vagy? Én már minden racionális magyarázatot kizártam, és ha van ötleted, nagyon örülnék, mert szeretném végre megszüntetni az állapotot... Kösszépen(sic!)

2013. jan. 13. 09:38
 20/23 anonim ***** válasza:
76%
Hiába gúnyolodsz.:P Nem tudok így semmit mondani, nincs metakommunikáció, családismeret, valós beszélgetés, helyszín. Nincs magyarázatom és ne, ne is próbálj beledöngölni ebbe a 'végletekig racionális és abban szűklátókörű' skatulyába. Pont, hogy nyitottság van részemről. De tudod-e azt hány esetben hibás önkép, félreértelmezés vagy tudatlanság okozza a "csodát"? Tudatlanság alatt itt azt értsd, hogy olyan speciális együttállása a dolgoknak, eseményeknek, amik egyediek, s ha esetleg akad magyarázat a "fene se gondolt pont erre"-érzeted támad. Érdekesnek találom a jelenséget, ha van újdonság vagy fejlemény, azt köszönettel veszem, ha megírod. Nincs gyerekem. Van a családban gyerek, sokat vagyok vele - éppen ezért javasolnám, hogy ne erről az oldaláról fogjuk me a kérdéskört. Saját nyelvezetük van, sokszor többszörösen áttételes jelentéssel, amit egyébként szintén izgalmasnak tartok megfejteni. Rendszerezőkészségük sem az igazi még, lévén újak még a világban, kevés a minta.
2013. jan. 13. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!