Ti féltek az olyan emberektől akik mindenféle szellemeket, alakokat, természetfeletti lényeket látnak?
Én félnék.
Amúgy is félek ezektől a dolgoktól.
Nem szeretem, ha valaki azzal "szórakoztat", hogy hogyan idézett szellemet, vagy mit hallucinált.
A legtöbb esetben ezek az emberek ártalmatlanok, kicsit kevesebb rossz szándékú vagy erőszakos lehet köztük mint a "normál" emberek között, de attól még van.
Van aki a materializmusban, van aki a szocializmusban, van aki a kereszténységban hisz, de ezek számomra sosem határozták meg az embert.
16-os, biztos lehetsz benne, hogy nálad is találnánk valamit.. S akkor ott állhatnál, papírral a kezedben, megbélyegezve - saját magad. Gratulálok.
10-es: ja, nem normális dolog. Bezzeg, ha van egy katalizátor, egy kisgyerek, úúgy, na úgy, már egészen normális. Te meg széttárhatod a karod, hogy hát ez tényleg fantasztikusan hihetetlen. Ráadásul a TE gyereked látja mindezt. Véletlenül sem te vagy az, aki arra asszociál, amire.
jajj ne bánts nagyon :(
de attól még hülye vagy :I
@rubberjohn: Szerinted a láthatatlan "Manó", ami szürke színű, kígyó alakú, szőrös mit jelenthet egy 8 hónapos gyereknek, és mit jelent azóta egy kétévesnek a tök üres fal meghatározott részén, ahol sem árnyék, sem repedés, sem festékgöb sem semmi nincs? Van gyereked? Több, mint egy évig egy hóbort mellett sem tartanak ki, és egy 8 hós babának nincsen képzelt barátja.
Én magam soha nem láttam szellemet, sem UFÓT, sem semmi természetfelettit, de a gyerekem már több, mint egy éve fél valamitől, amit a fentiek szerint definiál. Nem kérdezgetem a dologról, igyekszem nem foglalkozni vele. Ő foglalkozik vele, és már zavar. Akkor szerinted mi ez a dolog? Tudsz esetleg ötletet adni, ha már ennyire okos vagy? Én már minden racionális magyarázatot kizártam, és ha van ötleted, nagyon örülnék, mert szeretném végre megszüntetni az állapotot... Kösszépen(sic!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!