Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintem léteznek szellemek,...

Szerintem léteznek szellemek, nemtudom hogy nektek mi a véleményetek, de nekem van egy pár torténetem!?!

Figyelt kérdés

A legelején... tobb mint 1 éve... 2011 szeptemberében....betoltottem a 13.életévemet.... filmet néztunk a legjobb barátnomnél....hazafelé tartottm mikor elkeztem azt érezni hogy valami kovet.... a neten máris rákerestem hogy mi lehet az. Nemtudom hallottatok-e már olyanról,hogy osszeszedtem az utcán egy szellemet vagy egy démont?! pedig velem ez tortént,valamit hazahoztam... azelott egyszerxem volt velem semmi kulonos... napról napra tobb gondot okozott nekem és egyre tobszor kísértett,még az iskolába is velemjott... fizikán épp olyan dolgokról beszélgettunk hogy mitol lehet az hogy magától kinyíllik az ajtó és hogy magától mozog a fuggony vagy valamilyen más tárgy.... abban a perben kinyílt az ajtó és az ablak becsukódott...egy ablak sem volt nyitva az ajtót is becsukta a tanár és a fuggony elkezdett mozogni és a lámpa villogott.... egy hétig nemmentem iskolába mert elkapott a frász...aztán nemgondoltam rá és egy darabig nemtortént semmi....

Amikor a legjobb barátnom elment síelni és nem tudott velem lenni... mert o védett meg minden furcsa dologtól...nemmertem megmozdulni a lakásban.. foleg este...nemmertem egyedul aludni .. átmentem apukámhoz... lehet hogy ez ciki de nagyon féltem.... a szobába nemtettem be úgy a lábam ha nem oltottam eloszor fel a villanyt és nyitottam ki az ajtót majd korunéztem... féltem a saját házunkban kozlekedni... de máshol nem... ga valakihoz elmentem ott neméreztem semmit... amikor telefonáltam a barátnommel akkor csak egyhelybe áltam a ház sarkában hogy hátulról netudjon semmi megtámadni meg járkáltam a folyosón... apu már pszichológushoz mert nemmertem fogat mosni egyedul vagy kimenni a konyhába inni vagy enni..... és othon lenni egyedul... semmiképpen... inkább kimentem az udvarra... ott nemféltem...

Van egy kistestvérem...2 éves... valamikor féll bemmenni valamelyik szobába és múltkor megkérdztem tole hogy mitol féll és azt mondta hogy a bácsitól... lehetséges hogy télleg a bácsi ott volt?? Ha igen akkor lehet az a dédpapám?? 2009 tavaszában itt hagyott minket... :((

Kérlek segítsetek rajtam... buta véleményeket nemkérek... én télleg tartok a természetfeletti lényegtol....és FÉLLEK!! :((( :´((

2012. dec. 19. 14:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Dee (előző vagyok) nos mond meg meki hogy ez neked nem jó és hagyja abba

Szellemek LÉTEZNEK ugy mint mi ők halott emberk akik nem akarják elhi.ni magukrol h meghaltak és ők fel akarjak venni veled a kapcsolatot a bepipult szellemek meg levernek pld cuccokat azt asztalrol meft oket idegesiti h te veluk nem tudz kommunikalni vagy erted remelem tobbet megtudtala szellemekrol

2013. febr. 17. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!