Léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
A családom eléggé hisz a szellemekben és már meséltek egy két dolgot.Van valaki a családomban aki pont hogy szellemekkel foglalkozik(valamilyen médium vagy mi).Szóval tökre kíváncsi vagyok hogy az igaz-e és a saját szememmel szeretném látni.
De légyszi normális válaszokat, ne ilyen viccelődéseket!
2012. nov. 18. 20:08
2/13 A kérdező kommentje:
Nem.
2012. nov. 18. 20:15
3/13 anonim válasza:
Ha kellően leiszod magad, akkor lehet látsz néhányat.
4/13 A kérdező kommentje:
Ha nem értesz a témához akkor ne írj inkább semmit!
2012. nov. 18. 20:18
5/13 anonim válasza:
Létezhetnek, de én nem tudhatom, szóval nem hiszem, hogy talán igen vagy nem...
6/13 anonim válasza:
ÉN 80%ig biztos vagy benne lehet hogy lehet hogy talán nem léteznek.
7/13 anonim válasza:
Szellemek léteznek, különféle könyvek is írnak róluk. Lesli L. Laurence (vagyis Lőrinc László) Manituk c. könyve két kötetben a MANITU (k) nevű szellemekről ír. Lőrinc László világszerte ismert néprajztudós, komoly tekintély, tudományos munkássága mellett kalandregényeket ír. Ezeknek a sztoriját ő találja ki, de amit lényegileg tanulhatunk belőle, az csakis igazság lehet. Tehát ő is azt mondja: Manituk léteznek. És persze más szellemek is.
9/13 anonim válasza:
HA kérdésed komoly,szerintem olvasd: BETTY J.EADIE:Átölel a Fény című könyvét.
Beszámoló az eddigi legteljesebb halálközeli élményről.
Most olvasom másodszor. Érdemes.
10/13 anonim válasza:
Igen mindenhol ott vannak meny el szeánszra.
Bye Balosnky Ádám Természet felleti kutato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!