Léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
A családom eléggé hisz a szellemekben és már meséltek egy két dolgot.Van valaki a családomban aki pont hogy szellemekkel foglalkozik(valamilyen médium vagy mi).Szóval tökre kíváncsi vagyok hogy az igaz-e és a saját szememmel szeretném látni.
De légyszi normális válaszokat, ne ilyen viccelődéseket!
2012. nov. 18. 20:08
11/13 homo ludensz válasza:
Szellemek léteznek csak nem a mi általunk dimenzióban mert mindenki aki él vagy élt itt a földön a teste anyag tehát itt marad és eltakarításra vár. A szelleme az egy sokkal finomabb éteri összetevőkből áll és örök mivel rá az most ismer fizikai törvények felett áll. Saját szemeddel nem hiszem hogy lehetőséged lesz látni mivel anyagi szinten csak egy új inkarnációban jelenhet meg. A médiális képességekkel rendelkezőkkel állítólag szóban vagy írásban kommunikál de ezt te nem tudod visszaellenőrizni. Én nem bolygatnám az elhunytak szellemeit mert nem tudom "odaát" hogyan találták meg a helyüket.
13/13 anonim válasza:
Soha sem látsz a saját szemeddel,(sem máséval) szellemeket,mert a szellem láthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!