Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintem léteznek szellemek,...

Szerintem léteznek szellemek, nemtudom hogy nektek mi a véleményetek, de nekem van egy pár torténetem!?!

Figyelt kérdés

A legelején... tobb mint 1 éve... 2011 szeptemberében....betoltottem a 13.életévemet.... filmet néztunk a legjobb barátnomnél....hazafelé tartottm mikor elkeztem azt érezni hogy valami kovet.... a neten máris rákerestem hogy mi lehet az. Nemtudom hallottatok-e már olyanról,hogy osszeszedtem az utcán egy szellemet vagy egy démont?! pedig velem ez tortént,valamit hazahoztam... azelott egyszerxem volt velem semmi kulonos... napról napra tobb gondot okozott nekem és egyre tobszor kísértett,még az iskolába is velemjott... fizikán épp olyan dolgokról beszélgettunk hogy mitol lehet az hogy magától kinyíllik az ajtó és hogy magától mozog a fuggony vagy valamilyen más tárgy.... abban a perben kinyílt az ajtó és az ablak becsukódott...egy ablak sem volt nyitva az ajtót is becsukta a tanár és a fuggony elkezdett mozogni és a lámpa villogott.... egy hétig nemmentem iskolába mert elkapott a frász...aztán nemgondoltam rá és egy darabig nemtortént semmi....

Amikor a legjobb barátnom elment síelni és nem tudott velem lenni... mert o védett meg minden furcsa dologtól...nemmertem megmozdulni a lakásban.. foleg este...nemmertem egyedul aludni .. átmentem apukámhoz... lehet hogy ez ciki de nagyon féltem.... a szobába nemtettem be úgy a lábam ha nem oltottam eloszor fel a villanyt és nyitottam ki az ajtót majd korunéztem... féltem a saját házunkban kozlekedni... de máshol nem... ga valakihoz elmentem ott neméreztem semmit... amikor telefonáltam a barátnommel akkor csak egyhelybe áltam a ház sarkában hogy hátulról netudjon semmi megtámadni meg járkáltam a folyosón... apu már pszichológushoz mert nemmertem fogat mosni egyedul vagy kimenni a konyhába inni vagy enni..... és othon lenni egyedul... semmiképpen... inkább kimentem az udvarra... ott nemféltem...

Van egy kistestvérem...2 éves... valamikor féll bemmenni valamelyik szobába és múltkor megkérdztem tole hogy mitol féll és azt mondta hogy a bácsitól... lehetséges hogy télleg a bácsi ott volt?? Ha igen akkor lehet az a dédpapám?? 2009 tavaszában itt hagyott minket... :((

Kérlek segítsetek rajtam... buta véleményeket nemkérek... én télleg tartok a természetfeletti lényegtol....és FÉLLEK!! :((( :´((

2012. dec. 19. 14:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
Kéretik a szellemeket nem összekeverni a kísértetekkel. Démonok meg nincsenek, csak a keresztények hisznek bennük. (Pedig nekik az Úrban kéne hinniük, nem?)
2012. dec. 19. 16:44
 12/21 rionen ***** válasza:
A szellemek elméletileg valaha emberek voltak. Az embereket a "valamire" való törekvés hajtja előre. Próbálj rájönni, hogy a szellem"?" mit akar vagy mire figyelmeztet. Ha bántani akarna már megtette volna. Így valamit akar ha rá tudsz jönni mire és megoldod a te problémád is megoldódik.
2012. dec. 19. 17:18
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
újabb nevetséges kamu kérdés
2012. dec. 19. 18:21
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
paranoiás arany virágszálak. betojtok, ha a kicsik bácsikat látnak. ki tudja... az emberi agy furi dolgokra képes xD
2012. dec. 19. 20:55
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

ki olyan nehéz felfogású és hülye hogy a kérdésre nem tud válaszolni?

olvasd a bibliát és tegyél a sarkokba sót, ez elvileg távol tartja őket.

mondd neki hogy nem félsz tőle és tűnjön el.

2012. dec. 22. 15:11
 16/21 anonim válasza:
58%
Még most is vannak ilyen tünetek mert egy héttel ezelött nagyon mrgijedtem.Én is a barátnőmmel sétáltunk az utcán mikor az utca végén egy ember áll ránk bámult,sikitott majd eltünt!
2012. dec. 22. 16:57
 17/21 anonim ***** válasza:

A legelején, több mint egy éve 2011 szeptemberében betöltöttem a 13. életévemet. Filmet néztünk a legjobb barátnőmnél. Hazafelé tartottam, amikor elkezdtem azt érezni, hogy valami követ. A neten máris rákerestem, hogy mi lehet az. Nem tudom, hallottatok-e már olyanról, hogy valaki összeszedett az utcán egy szellemet vagy egy démont? Pedig velem ez történt, valamit hazahoztam. Azelőtt egyszer sem volt velem semmi különös. Napról napra több gondot okozott nekem, és egyre többször kísértett, még az iskolába is velem jött. Fizikán épp olyan dolgokról beszélgettünk, hogy mitől lehet az, hogy magától kinyílik egy ajtó, és hogy magától mozog a függöny, vagy valamilyen más tárgy. Abban a percben kinyílt az ajtó, és az ablak becsukódott. Egy ablak sem volt nyitva, az ajtót is becsukta a tanár, és a függöny elkezdett mozogni, és a lámpa villogott. Egy hétig nem mentem iskolába, mert elkapott a frász. Aztán nem gondoltam rá, és egy darabig nem történt semmi. Amikor a legjobb barátnőm elment síelni és nem tudott velem lenni nem mertem megmozdulni a lakásban, mert ő védett meg minden furcsa dologtól. Főleg este, nem mertem egyedül aludni, átmentem apukámhoz. Lehet, hogy ez ciki, de nagyon féltem. A szobába nem tettem be úgy a lábam, hogy nem oltottam fel először a villanyt és nyitottam ki az ajtót és néztem körül. Féltem a saját házunkban közlekedni, de máshol nem. Ha valakihez elmentem ott nem éreztem semmit. Amikor telefonáltam a barátnőmmel akkor csak egy helyben álltam a ház sarkában, hogy hátulról ne tudjon semmi megtámadni, meg járkáltam a folyosón. Apu már pszichológushoz küldött, mert nem mertem fogat mosni egyedül, vagy kimenni a konyhába inni, vagy enni. Féltem egyedül lenni otthon. Semmiképpen nem maradtam egyedül a lakásban, inkább kimentem az udvarra, mert ott nem féltem.

Van egy kistestvérem, két éves. Valamikor fél bemenni valamelyik szobába, és múltkor megkérdeztem tőle, hogy mitől fél, és azt mondta, hogy a bácsitól. Lehetséges, hogy tényleg a bácsi volt ott? Ha igen, akkor lehet a dédapám? 2009 tavaszán itt hagyott minket. :(

Kérlek segítsetek rajtam! Buta véleményeket nem kérek! Én tényleg tartok a természetfeletti lényektől, és félek!

2013. jan. 1. 20:35
 18/21 anonim ***** válasza:
butaság! szellemek nem léteznek. magadnak teremted mert félsz. azt hiszed követnek nem tudom hogy milyen fóbia ez de tökmindegy, ezzel kezdődött a dolog és beképzelted magadnak hogy az "alak" ott van. a kisgyerekek agya másképp működik, nagyobb a fantáziájuk mert még nem tudnak sok mindent. lehet hogy a bácsi bekorzózott a szobába, kávézott a tesóddal aztán elment :)
2013. jan. 1. 20:41
 19/21 anonim válasza:
18%
ne haragudj de sztem ez az egész hülyeség.csak ki talàltad.hiszek a szellemekbe.történtek velem is dolgok.de amiket le irtàl..ilyet csak filmbe làtni.ne haragudj
2013. jan. 6. 16:39
 20/21 anonim ***** válasza:
bisztos őrangyalod volt :P
2013. jan. 9. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!