Vajon léteznek Vámpírok?
Negatív komenteket nem kérek! :D
Bocsi a helyesírási hibák miatt :D :D
na szóval léteznek vámpírok??ha igen akkor hol lehet őket megtalálni itt Magyarországon??
(nem azért vagyok ennyire kíváncsi mert néztem a Twilightot hanem azért mert érdekel)
léteznek
ennyi
csak sokan szűk látókörűek, és azt hiszik,hogy amiről nem tudnak,az nem is létezik
Úgysem elég hogyha leírom, hogy igen ,léteznek. Mindenki bizonyítékokat akar. Akit érdekel a dolog és kitartó az talál is...
A legtöbb ember agya nem képes befogadni bizonyos dolgokat, ha ott lenne a szemük előtt a bizonyíték ..nem fognák fel.
Persze a filmek is hibásak, hiszen az lett így az emberek agyában elültetve , hogy ezek csak kitalált,filmekben szereplő lények.
Pedig nem... Nem is gondolnátok, hogy akár a szomszéd is lehet az...például egy fél vámpír.
Nem is tudom miért írom ezt, talán azért, hogy ne adják fel azok akiknek nem olyan beszűkült a látóköre, aki képes kicsit többet felfogni a világból.
Hiába próbálkozol,itt semmit sem ér.
Nekem még azt is mondták,hogy szekták meg ilyenek..
Sok minden hülyeséget kitalálnak,persze az igazságot nem képesek elhinni.
63
Semmiféle bizonyíték nem létezik, csak egymással ellentmondó mesék tengere létezik, amivel kislányokat szeretnek sokan hülyíteni.
Ha nem lett volna Twilight, sztem vámpírokról égadta világon senki nem beszélne,kérdések töredéke szólna erről.
Lehet, hogy léteznek olyan lények, amik nincsenek bizonyítva, mert nagy ez a bolygó... De vámpírok? Nem hinném. Vannak ilyen betegségek, de igazi vámpír? Nem.
És egyetértek az előttem válaszolóval, ha nem lenne Twilight, a vámpírok senkinek sem jutnának az eszébe.
65.-ös válaszoló!
igen,van ilyen betegség, de itt nem arról van szó
itt valódi vámpírokról van szó, akik igenis léteznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!