Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vajon léteznek Vámpírok?

Vajon léteznek Vámpírok?

Figyelt kérdés

Negatív komenteket nem kérek! :D

Bocsi a helyesírási hibák miatt :D :D

na szóval léteznek vámpírok??ha igen akkor hol lehet őket megtalálni itt Magyarországon??

(nem azért vagyok ennyire kíváncsi mert néztem a Twilightot hanem azért mert érdekel)

2012. dec. 9. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
40%

léteznek

ennyi

csak sokan szűk látókörűek, és azt hiszik,hogy amiről nem tudnak,az nem is létezik

2012. dec. 29. 22:16
 62/71 nina34 ***** válasza:
Ave .Egy normális válasz :))
2012. dec. 31. 12:18
 63/71 anonim válasza:
77%

Úgysem elég hogyha leírom, hogy igen ,léteznek. Mindenki bizonyítékokat akar. Akit érdekel a dolog és kitartó az talál is...

A legtöbb ember agya nem képes befogadni bizonyos dolgokat, ha ott lenne a szemük előtt a bizonyíték ..nem fognák fel.

Persze a filmek is hibásak, hiszen az lett így az emberek agyában elültetve , hogy ezek csak kitalált,filmekben szereplő lények.

Pedig nem... Nem is gondolnátok, hogy akár a szomszéd is lehet az...például egy fél vámpír.

Nem is tudom miért írom ezt, talán azért, hogy ne adják fel azok akiknek nem olyan beszűkült a látóköre, aki képes kicsit többet felfogni a világból.

2012. dec. 31. 13:45
 64/71 nina34 ***** válasza:

Hiába próbálkozol,itt semmit sem ér.

Nekem még azt is mondták,hogy szekták meg ilyenek..

Sok minden hülyeséget kitalálnak,persze az igazságot nem képesek elhinni.

2012. dec. 31. 17:00
 65/71 anonim ***** válasza:
már bocs de a cikk egy szót sem ír arról hogy túl élte volna... kritikus állapotban szállították kórházba. más részről mint írták létezik olyan BETEGSÉG ami az embert vámpírkinézetűvé teszi, és ezt régen úgy akarták kezelni hogy vért ittattak a beteggel... de arra is van magyarázat amikor egy ember ennyire hisz a vámpírokban.. az a neve hogy PSZICHOPATA
2013. jan. 1. 09:54
 66/71 fairi1 ***** válasza:
100%

63

Semmiféle bizonyíték nem létezik, csak egymással ellentmondó mesék tengere létezik, amivel kislányokat szeretnek sokan hülyíteni.

Ha nem lett volna Twilight, sztem vámpírokról égadta világon senki nem beszélne,kérdések töredéke szólna erről.

2013. jan. 1. 13:14
 67/71 anonim válasza:

Lehet, hogy léteznek olyan lények, amik nincsenek bizonyítva, mert nagy ez a bolygó... De vámpírok? Nem hinném. Vannak ilyen betegségek, de igazi vámpír? Nem.

És egyetértek az előttem válaszolóval, ha nem lenne Twilight, a vámpírok senkinek sem jutnának az eszébe.

2013. jan. 2. 12:27
 68/71 anonim ***** válasza:
45%

65.-ös válaszoló!

igen,van ilyen betegség, de itt nem arról van szó

itt valódi vámpírokról van szó, akik igenis léteznek

2013. jan. 2. 14:51
 69/71 anonim válasza:
#68: És csillognak is? Ugyan, kérlek!
2013. jan. 2. 20:39
 70/71 anonim válasza:
Miért veszekedtek valamin, amiben úgy sem fogtok dülőre jutni? Mindenkinek joga van abban hinni amiben csak akar. Szerintem senki nem zárhatja ki a létezésüket 100% ra és ugyan így nem is tudja bizonyitani. szerintem értelmetlen az egész vita.
2013. ápr. 11. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!