de ha annyira felnőttek vagytok akkor nem értem hogy ezt nem lehet fel fogni :D :D
2012. dec. 10. 19:45
23/71 anonim válasza:
Miért szerinted ha léteznek, vannak olyan ostobák hogy felfedik magukat neked?
2012. dec. 10. 19:52
24/71 anonim válasza:
Ha csak a pozitív válaszokat fogadod el(vagyis csak azt amiben azt állítják,hogy léteznek vámpírok),akkor nem fogsz megtudni semmit.
2012. dec. 10. 21:06
25/71 fairi1 válasza:
Persze hogy léteznek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
az emberek fantáziájában.
Az igazi vámpírokat az APEH-nél, ügyvédi irodákban és a parlamentben találod. Sok sikert!
2012. dec. 10. 21:35
26/71 A kérdező kommentje:
Na azok tényleg azok de egy hülye állatok :D :D
2012. dec. 10. 22:15
27/71 anonim válasza:
energia vámpírok léteznek, de azok sem olyanok mint a twilight vámpírok... azokat a személyeket hivják energia vámpiroknak akiktől teljesen kikészülsz szellemileg lefáradsz, mintha elszívnák az energiádat
2012. dec. 11. 07:20
28/71 anonim válasza:
Ne haragudj,kisit csípős leszek:
EZT MÁR EGYMILLIÓSZOR KITETTÉK,TE FAROK!Nem,nincsenek vámpírok,te drakula-b*zi.És vannak emberek,akik komolyan gondolják az ilyen kérdéseket...
2012. dec. 11. 15:56
29/71 anonim válasza:
a magyar vérszívók megnevezése, szúnyog.
2012. dec. 13. 09:05
30/71 iszmé válasza:
Elöször is szia am hát szerintem léteznek vámpirok ... és most nem arra a betegségre gondolok szerintem igen is léteznek és aki erre az oldalra irta az is bisztosan valamien szinten kiváncsi arra hogy tényleg léteznek azok a vérszivok ... bizonyitékok még nincsenek vagy is elég nincsen de én hiszem hogy vannak!! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!