Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vajon léteznek Vámpírok?

Vajon léteznek Vámpírok?

Figyelt kérdés

Negatív komenteket nem kérek! :D

Bocsi a helyesírási hibák miatt :D :D

na szóval léteznek vámpírok??ha igen akkor hol lehet őket megtalálni itt Magyarországon??

(nem azért vagyok ennyire kíváncsi mert néztem a Twilightot hanem azért mert érdekel)

2012. dec. 9. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 iszmé válasza:
De tegyük fel hogy léteznek és ha azok akik most itt kötekednek azok vámporok gondolom ti sem szeretnétek hogy utánatok valami bizonyiték legyen hogy utána a békés zavartalan életetket mrg zavarják ..... mert ki akar egy kisérleti laboratoriumban meghalni .. és tarthatok hülyének vagy bármi másnak az én hitemet és vèleménymet senki nem tudja meg változtatni!!!!!!!!
2012. dec. 18. 19:20
 42/71 A kérdező kommentje:
Hová süllyed a mai világ kivétel akik normálisan tudnak beszélni ha valaki hisz valamiben(hülyeség egyesek szerint) attól még nem kell le hülyézi!!!
2012. dec. 18. 19:40
 43/71 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek pl. iszmé :D :D
2012. dec. 18. 19:41
 44/71 loupsolitaire ***** válasza:
Sajnállak titeket. De pár év, és úgyis kinövitek.
2012. dec. 18. 21:03
 45/71 A kérdező kommentje:
Az után érdeklődünk ami után... és én nem is vagyok nagyon fiatal .....
2012. dec. 18. 21:46
 46/71 anonim ***** válasza:

jah mert ha valaki nem ért veled egyet az mr egyből tiszteletlen? kicsit el vagy tájolódva....

Iszmé: a titkos ügynök se örül ha kiderült a titka, de mégis marad nyoma...

de egyáltalán melyik fajta vámpírra gondolsz mert ahány történet annyi fajta...

2012. dec. 18. 23:19
 47/71 anonim válasza:
Nem feltétlenül tartozik össze a vámpirizmus a Twilighttal, csak amióta megjelent ez a rengeteg vámpíros film, könyv, persze, hogy felmerült a téma, de attól még nem azt jelenti, hogy mindenki arra kiváncsi, hogy szexi, Adonisz kinézetű, vega, szerelmes vámpírok léteznek e. Addig oké, hogy régen miért találták ki őket, nem tudták megmagyarázni a betegségeket, sde az, hogy valamit nem láttál még, nem azt jelenti, hogy nincs!! És ilyenkor mindenki azt mondja, csak azt hisz el, amit ő maga lát, azt amit más mondd, azt nem. Akkor ennyi erővel nem hiszek abban, hogy van olyan földrész, hogy Ausztrália, mert még nem voltam ott, nem láttam személyesen...erről ennyit. Lehet, hogy nincs bizonyíték a létezésre, de a nem létezésre sincs. És most leszögezném, hogy NEM vagyok egy bolond, twilight-fan tinilány, egyszerűen az egész témáról , mindenfajta külső hatás nélkül ezt gondolom. És nem mellesleg, ha rendesen utána néztek, nem csak Erdélyben, de rengeteg országban, ősi, kihalt népeknek, vagy nem primitív, csak nem a mai technika világában élő törzseknek vannak legendáik, és kik vagyunk mi, a magunk 20-30 évével, hogy mindent megcáfoljunk, ami akkor történt, amikor még nem is léteztünk, csak mert ma r*hadt sok okos ember van, meg felvilágosultunk, az elődeink meg hiszékenyek volta, meg buták. Kb. ma minden nap teljesen más elméletet találnak ki, akkor ki mondja meg, kinek van igaza?
2012. dec. 19. 10:54
 48/71 anonim ***** válasza:

# 47/47

ezért lenne jó tisztázni hoyg mégis melyik vámpírra gondolsz...

a "primitiv" törzsek legendáit meg nem kell elhinni...pl a középkorban is hitték hogy vannak sárkányok.... akkor most sárkányok is léteznek? nem. viszont ahogy most is találnak épitkezéseken stb dino csontokat lehet akkor is találtak, és az már bizony bőven elég a fantáziához. mint ahogy a porphyriában szenvedőket is vérivászattal probálták meggyógyítani.

dehát még mindig kérdés hogy melyik fajta vámpírságban hisztek.... mert van egy pár...

2012. dec. 19. 11:31
 49/71 iszmé válasza:
Köszönöm szépen kérdező" am most komolyan azért támadtok engem,minket mert mi hiszünk valamiben amiben ti nem ez nem az én , mi hibánk amúgy én az irodalmi vámpirokban hiszek !!!:-)
2012. dec. 19. 18:22
 50/71 anonim válasza:
Először is, a Twilight óta jellemző vámpírimádat borzalmas, és amióta ezek a könyvek/filmek/képregények megjelentek, a vámpír-kép teljesen eltorzult, már nem is hasonlít az egykori Drakula-kultuszhoz. Lehet, hogy léteznek, de ha vámpírok léteznek, akkor vérfarkasoknak, tündéreknek, lamiáknak, sellőknek, pookáknak, koboldoknak és egyéb lényeknek is létezniük kellene.
2012. dec. 19. 18:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!