Mi lehet ez? HELP

Figyelt kérdés
Minden este amikor lefekszek aludni látok egy fekete árnyat aaz ajtó előtt. Amikor kinyitom az ajtót hogy úgy aludjak akkor meg azt érzem hogy bejön és mindig engem néz. Nagyon félek ettől és már kb. 6 hónapja ez megy nagyon zavaró és félelmetes. HELP!!! D.Ny.

2012. dec. 8. 12:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó választ :)) Fel fogom hívni :)
2012. dec. 8. 18:18
 12/21 anonim válasza:
53%

Láttad a jelek című filmet? Lehet hogy téged is el akarnak vinni az UFÓk. Ha tenni akarsz ellene, öltözz így:

Fej: Mikulás sapka, szigorúan Piros fehér

Nyak: Hagyma, K*urvasok hagyma!!!

Felsőtest, hááát igazából a földön kívüliek félnek a csupasz mellek látványától, és ha még pár barátnődet is hozod, biztos eliszkolnak

lentre pedig a szokásos tereptanga, és tűsarkú cipő...

remélem segíthettem, én ugyan így tudtam csak megbirkózni az idegenekkel,

(UI: a mocskos kormány hallgat persze mindenről.)

2012. dec. 11. 18:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Először is médiumok nem léteznek.

Másodszor pedig,lehet szellem(bár én addig nem hiszek bennük amíg nem látok egyet)bár nem hiszem.Valami azért írhatnál magadról is,pl hány éves vagy,nemet,volt-e lelki traumád stb...

Vannak olyan álmok amik annyira valóságosnak tűnhetnek,hogy amikor felébredsz azt hiszed megtörtént.Nekem nem egy alkalommal volt olyan,hogy felhívtam reggel egy ismerősöm,hogy jobban van-e,mert éjjel autóbalesete volt és a mentők vitték el...

A másik dolog ami eszembe jutott:Nem szedsz gyógyszert?

Egyik haverom szedett valami gyógyszert(nem tudom mire),de néha olyanokat halucinált tőle,hogy az valami félelmetes.Nem is szedte sokáig...

Közben eszembe jutott még valami.

Az agynak van egy úgynevezett temporális lebeny része,ami a vizuális dolgokért(is) felelős.Ennek különböző elváltozásai lehetnek amik okozhatnak halucinációt,memória zavart,szexuális vágycsökkenést stb...

Nem akarok észt osztani,de mielőtt szellemeket kergetnél,érdemes lenne elmenned pszichológushoz és egy komolyabb kivizsgálásra.

Olyan meg nincs,hogy médium.Olyan van,hogy csaló!Akik ügyesen tudják manipulálni az embereket és nagyon kreatívak,ha be kell bizonyítaniuk az igazukat...

2012. dec. 13. 22:15
 14/21 anonim ***** válasza:
A fa.szom (KIVA)-n ezzel a hülyeséggel.....szellem nem létezik!Ha meg legközelebb úgy érzed hogy elötted van és figyel,akkor nyisd ki a szemed...ha a meg (KIVA)-n nyitva a szemed akkor lárod hogy nincs is ott :)
2012. dec. 14. 14:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem egyértelmű,hogy csak szórakozik a kedves kérdező?Annyit sem bök ide nekünk,hogy "bú".
2012. dec. 14. 18:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy szórakozna a kérdező, azért mert te kedves utolsó válaszoló egész nap a Gyakori kérdéseket lesed, neki lehet, hogy fontosabb dolga is van , mint a tanulás?! Meg nincs hozzá közöd, lehet, hogy felhívta a médiumot, aki negatívként találja azt, ha innen kér tanácsot. Ismerősömnél is volt ez így
2012. dec. 15. 14:15
 17/21 anonim ***** válasza:

Utolsó komment:Időpont 12-08 12:41

Ma:december 15.

Már egy hét eltelt,ha más dolga van,akkor is fel tudott volna jönni,ha fontos lenne neki ez a dolog.De mivel,ha jól látom,már az elején gyanús volt,mintha magával beszélgetne,de ugyebár ezt sem cáfolta meg.Számomra ez azt tükrözi,hogy csak szórakozott.

Egyrészt,másrészt te törődj a saját dolgoddal,honnan tudod te mégis azt,hogy én mikor jövök fel és mikor nem?

Harmadrészt pedig szellemek nem léteznek,a kérdés is elég erőltetett.

NEGYEDRÉSZT ha felhívta,akkor miért nem, dob egy köszönömöt annak,aki adta a számot?

Úgyhogy leszel szíves mégegyszer átgondolni,hogy helyes-e,amit írtál nekem előbb.És a hangnemeden is változtathatnál,így nem sokan fognak szeretni.

2012. dec. 15. 16:22
 18/21 anonim ***** válasza:

Várjunk csak...te vagy az,aki az elején is válaszolt,nem?Akkor meg az sem kizárt,hogy te vagy a kérdező.

Erről ennyit,apukám.

2012. dec. 15. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:
kétlem...nem sok embernek van annyi "sütnivalója " mint neked, tudod, nekem eszembe se jutott hogy két felhasználóról írjak...-.-
2012. dec. 15. 20:32
 20/21 anonim válasza:
KIVA: [link]
2012. dec. 22. 18:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!