A szellemek és a kísértetek között vannak jószándékúak is?
Meg irok valamit xP Szoval szerintem ha az eleteben egy ember gonosz volt, akkor a szelleme is gonosz lesz...
Es ugye vannak a normalis, jo emberek is...az ilyen embereknek a szelleme, szerintem jo...tehat nem ijesztget senkit es nem avatkozik bele az elok eletebe...ertitek...:)
Egyáltalán mit értünk szellem alatt ? Ha a halott emberek további lelkét, akkor valszeg úgy marad ahogy eddig volt ha jó ember volt akk jó lesz ha rossz rossz ...
Ha a kísértetek egész mások akkor nem lehet tudni
én úgy vagyok vele hogy csak azok maradnak itt akik bosszút akarnak állni pl a gyilkosán vagy ilyesmixD meg akikben nagy a harag vagy nem fejezték be a dolgukat..
vagy nemtudom
Üdv.
Hát a legutolsó egyén válaszához húzok...szellem és kísértet közt van jó és rossz de vmi okból itt és 1 másik sík között ragattak vmi oknál fogva(gyilkosság vagy nem fogja föl h meghalt vagy ugye balesetek stb.)Van aki pl itt marad jót tenni szeretteivel szóval a kísértés ragaszkodásból alapul és nem feltétlen rossz dolog.
Egy kísértet egy halott személy (ritkábban állat) állítólagos megnyilvánulása. Az általános elképzelés szerint a kísértet az elhunyt személy testetlen szelleme vagy lelke, ami a Földön marad a halál után. Némely hagyomány szerint a kísértet csak az illető személyiségének maradványa és nincs közvetlen kapcsolatban szellemmel vagy lélekkel. A világ valamennyi kultúrája hordoz kísértetekről szóló történeteket, de különböznek az elképzeléseik arról, hogy pontosan mik is ők és hogy mennyiben valóságosak vagy csak a képzelet szülöttei. Olyan lények, melyek normális emberként élve élősködnek a még nem elhunyt emberek között. Állítólag tudnak átformálódni, emberi szemnek láthatatlanná, de a gépeket(például fényképezőgép, kamera) nem tudja becsapni. Egy régi fotós egy kastélyt próbált lefényképezni, aminek a históriájában egy nő halt meg. A fotós vissza hívatta a kémiai fotót és látott rajta egy félig átlátszó szoknyás nőt. A kép felvételekor a fotós nem látott semmit. Semmi külömbség nincsen a kettő között csak max a megfogalmazás...megkérek nagyon szépen mindenkit ha nagyon nem érdekli a dolog ne fikázza inkább else olvassa.THX.
Nem. Isten nem engedélyezte az élők es holtak közötti kapcsolatot. Az embereknem van lehetőségük elzárkózni a szellemek/kisertetek ellen, de MEG LEHET IDÉZNI, viszont akit meglehet idézni az csak ROSSZ SZÁNDÉKÚ lehet.
(nyugodtan pontozzatok le, de a szellemek tényleg csak rossz szándékúak lehetnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!