Más is kapott ilyen szar spamot? (lent a kép)
2012. dec. 4. 16:22
1/15 anonim válasza:
Igen más is kapott.Én mondjuk nem (köcögök nemküldtek nekem) de már volt egy ilyen kérdés.
Mellesleg 21-ére nem a 4napos sötétséget jósolták?
2/15 anonim válasza:
Csak nevetni tudok ezen, hogy tizenéves fiatalok ilyen leveleket küldenek. Valamivel nekik is kell szórakozniuk, most még pár napig ez lesz a menő, utána valami más!
3/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Jósoltak világvégét,"változást",reptoidokat,csillaghullást,meg minden f*szságot.A 4 napos sötétség akkor a legújabb :)
2012. dec. 4. 16:34
5/15 anonim válasza:
Én még pólusváltásról és 3 napos sötétségről hallottam, kitolták 4 napra? No akkor holnap megyek gyertyákat venni.
6/15 anonim válasza:
De amúgy én 3 ilyet kaptam, 1-2 hónap alatt.
7/15 anonim válasza:
Én kaptam valami kretén főparancsnoktól,vissza írtam hogy ha belépek a legfőbb parancsnoki tisztségre tarok igényt persze jó fizetésért.Ki az a marha aki közlegény akar lenni.
8/15 A kérdező kommentje:
Ugye majd szólsz a főparancsnoknak egy pár szót az érdekemben?... :D
2012. dec. 4. 16:56
9/15 Lilith1994 válasza:
én is kaptam de még helyesen írni sem tud...-.-"
10/15 anonim válasza:
egyébként nem gáz ha jönnek a reptiliánok vagy mik, mert a bosszúállok megállítják őket
mondjuk a Teseractra vigyázni kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!