Miért csodálkoznak rengetegen, hogy mindenki hülyeségnek tartja ezt az egész ezo témakört?
Figyelt kérdés
Csak görgessetek a kérdésem elé néhánnyal...minden második kérdés:vannak vérfarkasok?vannak vámpírok?2012. dec. 3. 20:22
11/15 A kérdező kommentje:
Így van,többek közt ezek a hülyeségek teszik tönkre az oldal színvonalát.
Meg van itt valami köcsög spammer is:
Ezeket kellene innen végleg kitiltani,aztán talán kevesebb lenne a troll...
2012. dec. 4. 16:24
12/15 anonim válasza:
7 es vagyok: Senki sem állította, hogy 22 én a világ kifordul önmagából és minden teljesen más lesz. Próbáld meg értelmezni amit írtam, vagy nem válaszolj, így nem tűnsz a közeljövőben hülyének. Világvége biztos nem lesz, viszont 2013 ban remélhetőleg egyre kevesebb troll fogja itt rontani a levegőt és egyre több lesz azoknak a száma akik értelmes kérdésekkel tűzdelik meg az oldalt. Remélem mihamarabb a mi oldalunkon talállak téged is 10-es és majd csak nevetünk azokon aki hasonlókat írtak mint te.
13/15 anonim válasza:
Azoknak a kérdéseknek nagy része kamu. Sok barom idejár szórakozni, pedig az ezotéria igazából nem a reptiodokról meg efféle fantáziálásokról szól. Ásványmágia, angyalhit, feng-shui, karma. Ez ezotéria. Reptiodok, földönkívüliek, világvége nem ezoterikus témakör. A modik meg szerintem nem értenek hozzá, és hagyják, hogy a sok troll gumiszobának használja a témakört. Nincsenek vérfarkasok, se vámpírok. De az ezotéria az olyan, mint a vallás. És nem a Kasszandra jósnőre gondolok, aki legombol rólad húszezret azért, hogy elmondja, hogy sok pénzed lesz.
14/15 anonim válasza:
Nem tudom mi változna? Miért írnák kevesebben marhaságokat az idiótábbnál idiótább kérdésekre. Ha nem hinnél semmiféle 21. -i hülyeségben így írtad volna: "Remélem 2013 -ban kevesebben fognak itt trollkodni"
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 7. válaszoló!Kérlek magyarázd már el,hogy szerinted mégis mi és miért fog "változni".Nagyon köszön(jük) a magyarázatod előre is!
2012. dec. 5. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!