Láttatok már valami természetfelettit? (pl. angyal, ufó vagy ilyesmik. )
Üdv!
Én is láttam már párszor érdekes dolgokat, de az egyik leg érdekesebb az volt, amikor este, már sötétben kint sétáltattam a kutyát, full sötétben, és láttam is a már-már szokásos éjszakai mozgó fényeket.
Párszor már azok is ijedséget okoztak nálam, de kis utánajárással megtudtam, hogy valószínűleg csak egy műhold volt, a fény amit láttam meg a napelemek által visszavert napfény. A gyors össze vissza mozgás betudható a légköri mozgásoknak, máshogy érkezik a fény a földre, stb... nem nagyon értek ehhez.
A lényeg az, hogy sétáltam, és megvoltak a fények, amik cikázva mozogtak, hangtalanul ,de egyszer csak megjelent egy batár nagy fény, kb akkora mint a nap, és egy-két másodpercre rá, ki is aludt. A kis fények pedig eltűntek.
Akkor volt az hogy iszkiri vissza haza:D
Utolsó ez komoly?
Amúgy én elég régi házban lakok, kb 150-200 éves, a konyha és a fürdőszoba elég messze van a ház többi részétől, és gyakran ha éjszaka kimegyek a fürdőszobába hallom hogy vki kopácsol a konyhában.
Velem is van ilyen. Még máig mindig látok szellemeket pedig 16 vagyok. Úgy kezdődött,hogy a kishugomat elütötte egy autó... de ezt nem részletezem. Azóta mindig látom az ágyamon ülni mert ott szeretett ülni. Mindig egy hang ami a szellemből jön és olyan mint a kishugomé megkéri,hogy ollvassak neki a kedvenc mesekönyvéből. És ezt nem csak kitalálom. És olvasok és olvasok. Addig amig el nem alszik és ekkor hirtelen eltűnik. Ez kb. este 8 óra körül látom. Anya egyszer megkérdezte,hogy kinek olvasok. Mondtam,hogy a hugomnak. Anya persze nem hitt nekem. Ő nem láthatta.
Téess
02:11es ember az én macsáim is egy csomoszor néznek valamit a sötétbe amikor én nem látok vagy hallok semmit
plussz van egy szám (ez mondjuk nem ide tartozik)ha ezt a számot meghallgatom mindig apám hangját hallom benne hogy azt mondja "fiam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!