Mit tegyek lehet ki űzöm a testvéremet a házból?
Figyelt kérdés
2009-ben meghalt a testvérem(9 éves voltam) azóta eltelt három és fél év és talán egy féléve látom? Az egész úgy kezdődött hogy hazajöttem egy Lengyelországi útból és a fotelben amibe mindig ott ült Csabó egyszer csak ott volt valaki. NAGYON MEGRÉMÜLTEM! Aztán mikor mentem fürdeni akkor is láttam ott valakit. Így teltek a napok. Már nem jelentkezett amikor takarítottam a fürdőben a teknősöket és hátranéztem és valaki négykézláb mászott felém na le ültem a kádszélére és néztem ahogy jön felém aztán nagyon megijedtem és kirohantam de mire behívtam a szüleimet és mamát senki nem volt ott. Hát így teletek tovább a napok láttam-nem láttam. Aztán most újra látom ahogy néz(ajtóból, kocsiból) most a megszokott fekete ruhás "ember" után váltottam barnára egy barna valaki áll az ajtó mögött kocsiban ül. utána néztem a barna szó jelentése: (mint szín) születés-halál.Mit jelentsen ez? ÉN NEM SZERETNÉM KIŰZNI A TESTVÉREMET HOGY TUDOM MEG HOGY Ő E VAGY NEM?#CSABÓ.
2012. nov. 22. 18:55
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Nem szeretnék orvoshoz fordulni mert nem érzem magam hülyének csak nem tudom mit csináljak. anya nem rég tette le a gyógyszereit most akkor elkezdem én.... ajj nem jó ez így valamit csinálni kell de igazából ezt úgyis csak az érti meg aki tudja ezt az érzést majd beszélek anyával mit csináljak..... remélem nem vagyok dilii....
2012. dec. 8. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!