Mit tegyek lehet ki űzöm a testvéremet a házból?
gyújts fehér gyertyát,azt mondják,az nyitja meg az átjárót a "szellemvilágba'',bár én nem annyira hiszek ilyenekbe.
ha látod az alakod,fényképezd le és tedd fel ide!!
Gyerta gyújtás és kérd Jézust hogy tisztítsa meg a környezetedet ezektől a dolgoktól.
Olyan hogy kiűzni nem hiszem hogy van, inkább küldj el mindenkit Istenhez békével.
Valami miatt nem kelt át és itt ragadt. Ha esetleg van valamilyen tárgy, amihez nagyon kötődött, azt ajánlatos elégetni, bár én sem hiszek benne, szerintem csak képzelődsz, de ha nem, megér egy próbát.
Meg a fehér gyertya is jó ötlet!
A léleknek a halála után csak bizonyos ideje van (kb. 40nap), hogy visszatérjen a saját szférájába. Ha nem tér haza a fényhazába, akkor kell valakit hívni, aki haza tudja segíteni. Ha a testvéred, akkor se aggódj, neki már nem itt a helye, és az igazi otthonában sokkal boldogabb lenne, itt csak vegetál. Tehát jót teszel vele.
Nem tudom, hogy hova valósi vagy, de ezek az emberek már biztosan megkapták a képzést, amivel haza tudják segíteni az elhalt lelket, viszont nem tudom, hogy melyik milyen szinten van:
Szinttől függően tudják hazasegíteni, beszélgetni vele, hogy kicsoda és miért van itt, stb...
Azrael arkangyal a halál és az elengedés angyala.
őt kérd meg, gyújts gyertyát neki.
had menjen át a kapun, mert sem a tesódnak, sem másnak nem normális ha halottként még ezen a síkon van.
A gyász most felszínre tört benned,az agy meg mint tudjuk,sokmindenre képes.Nem űzheted ki,mert nincs ott.Egyszerűen csak odaképzeled.
Valószínű,hogy egy darabig még így lesz,de aztán elmúlik majd.
(Elnézést azoktól,akik hisznek az ilyesmiben).
Ezt nem trollkodásnak szánom, szerintem fordúlj orvoshoz.
Rémisztő ez a sok agyatlan barom válaszadó. Szegény gyerek elhiszi ezt a rengeteg sz@rt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!