Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek lehet ki űzöm a...

Mit tegyek lehet ki űzöm a testvéremet a házból?

Figyelt kérdés
2009-ben meghalt a testvérem(9 éves voltam) azóta eltelt három és fél év és talán egy féléve látom? Az egész úgy kezdődött hogy hazajöttem egy Lengyelországi útból és a fotelben amibe mindig ott ült Csabó egyszer csak ott volt valaki. NAGYON MEGRÉMÜLTEM! Aztán mikor mentem fürdeni akkor is láttam ott valakit. Így teltek a napok. Már nem jelentkezett amikor takarítottam a fürdőben a teknősöket és hátranéztem és valaki négykézláb mászott felém na le ültem a kádszélére és néztem ahogy jön felém aztán nagyon megijedtem és kirohantam de mire behívtam a szüleimet és mamát senki nem volt ott. Hát így teletek tovább a napok láttam-nem láttam. Aztán most újra látom ahogy néz(ajtóból, kocsiból) most a megszokott fekete ruhás "ember" után váltottam barnára egy barna valaki áll az ajtó mögött kocsiban ül. utána néztem a barna szó jelentése: (mint szín) születés-halál.Mit jelentsen ez? ÉN NEM SZERETNÉM KIŰZNI A TESTVÉREMET HOGY TUDOM MEG HOGY Ő E VAGY NEM?

#CSABÓ.
2012. nov. 22. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%

gyújts fehér gyertyát,azt mondják,az nyitja meg az átjárót a "szellemvilágba'',bár én nem annyira hiszek ilyenekbe.

ha látod az alakod,fényképezd le és tedd fel ide!!

2012. nov. 22. 19:03
 2/11 A kérdező kommentje:
És ha ki űzöm a testvéremet mert pont ő az?
2012. nov. 22. 19:08
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

Gyerta gyújtás és kérd Jézust hogy tisztítsa meg a környezetedet ezektől a dolgoktól.

Olyan hogy kiűzni nem hiszem hogy van, inkább küldj el mindenkit Istenhez békével.

2012. nov. 22. 19:18
 4/11 anonim ***** válasza:
24%

Valami miatt nem kelt át és itt ragadt. Ha esetleg van valamilyen tárgy, amihez nagyon kötődött, azt ajánlatos elégetni, bár én sem hiszek benne, szerintem csak képzelődsz, de ha nem, megér egy próbát.

Meg a fehér gyertya is jó ötlet!

2012. nov. 22. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Először is ébredj fel, másodszor meg tudd, hogy szellemek nem léteznek, elég gyenge ez a mese.
2012. nov. 22. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom. De régen a sámánok foglalkoztak ezzel. Úgy hívták őket eme tisztségükben, hogy lélek vezető. Megmutatta a léleknek az utat a túlvilági lakhelye felé. Elment vele oda és amikor ott a helyiek befogadták ő visszajött.
2012. nov. 22. 21:42
 7/11 sl zoli ***** válasza:
0%

A léleknek a halála után csak bizonyos ideje van (kb. 40nap), hogy visszatérjen a saját szférájába. Ha nem tér haza a fényhazába, akkor kell valakit hívni, aki haza tudja segíteni. Ha a testvéred, akkor se aggódj, neki már nem itt a helye, és az igazi otthonában sokkal boldogabb lenne, itt csak vegetál. Tehát jót teszel vele.

Nem tudom, hogy hova valósi vagy, de ezek az emberek már biztosan megkapták a képzést, amivel haza tudják segíteni az elhalt lelket, viszont nem tudom, hogy melyik milyen szinten van:

[link]

Szinttől függően tudják hazasegíteni, beszélgetni vele, hogy kicsoda és miért van itt, stb...

2012. nov. 23. 08:07
 8/11 anonim ***** válasza:
24%

Azrael arkangyal a halál és az elengedés angyala.

őt kérd meg, gyújts gyertyát neki.

had menjen át a kapun, mert sem a tesódnak, sem másnak nem normális ha halottként még ezen a síkon van.

2012. nov. 23. 16:31
 9/11 anonim ***** válasza:

A gyász most felszínre tört benned,az agy meg mint tudjuk,sokmindenre képes.Nem űzheted ki,mert nincs ott.Egyszerűen csak odaképzeled.

Valószínű,hogy egy darabig még így lesz,de aztán elmúlik majd.

(Elnézést azoktól,akik hisznek az ilyesmiben).

2012. nov. 29. 20:47
 10/11 anonim válasza:

Ezt nem trollkodásnak szánom, szerintem fordúlj orvoshoz.

Rémisztő ez a sok agyatlan barom válaszadó. Szegény gyerek elhiszi ezt a rengeteg sz@rt.

2012. dec. 5. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!