Ha leteznek vampirok, hogy neznek ki?
Most nem arra vagyok kivancsi hogy valaki oda irja h nem neznek ki sehogy mert nem leteznek.
Arra lennek kivancsi, hogy van e vampirol foto (Ne gyertek nekem az alkonyattal meg Drakulaval) nekem tenleg egy eredeti vampir kep kell :D
De amúgy azt nem értem, hogy aki hisz ezekben, miért kell egyből idiótának titulálni? :D Nem azt mondom, van ami tényleg hülyeség, de azokban is van aki hisz, de én úgy vagyok vele, hogy az ő dolga, biztos hallott valamit, ami meggyőzte...
Amúgy meg írta valaki, hogy voltak boszorkányok. Ha voltak is biztosan nem égették el az összeset :D De mivel most nem tudunk róla, hogy lennének valószínű, hogy nincsenek :D
Boszorkanyok leteztek.
Es most barki lehet az...(idez demont koss verzerzodest vele es kerj amit akarsz) Demont idezni nem tul bonyolult csak stanistanak kell lenni. ha szerzodest kotsz egy demonal a lelked 100% osan a pokolba kerulde legalabb ameg elsz addig hatalmad van :)
Aki nem hiszi az nezzen utanna.
(Csak hogy tisztazzam magam nem vok satanista!!!)
(Mert az angyalok erosebbek es az Arkangyalok meg erosebbek stb.)
"Aki nem hiszi az nezzen utanna."
Igen, az ezósok jelmondata. A népmesékből lopták. (Csak nem a hasonló valóságtartalom miatt?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!