Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen az mikor egy szellem...

Milyen az mikor egy szellem megszáll? (olyan emberre gondolok aki ért ehez)

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Egész nap huhogsz és fehér zselés anyagot hagysz magad után mindehol.... a takarítónök utálni fognak hamar.
2012. nov. 10. 20:01
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Elsőnek furán érzed magad. Nem fizikailag vagy beteg, hanem lelkileg. Letörtnek érzed magad, teljesen másnak. Ez a szellem erejétől is függ, meg persze, hogy nem-e démon. Ha úgy érzed megszállt, keresd fel a közeli keresztény papot, majd ő tud tanácsot adni. Itt is vannak páran, kik tudnak, én is tudok, ha rám írsz. De ha nem, akkor ne is feszegesd a határt, tehát ne próbálkozz idézéssel, vagy hasonlókkal.
2012. nov. 10. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
12%

A vécén ülsz egész nap.

Az előző meg buta.

2012. nov. 10. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Olyanokat teszel ami akaratod ellenére van, de mégis megteszed.
2012. nov. 11. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Az a buta, aki nem hisz bennük.
2012. nov. 11. 11:35
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

egyessel és hármassal nem értek együtt.vannak.én érzem a jelenlétüket.

nekem is lenne egy kérdésem.

a szellem és démon között mi a különbség?

2012. nov. 12. 16:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem poénnak szántam. Ha annak vetted, ismételten buta vagy. De legyen így, buták uralkodnak manapság. :)
2012. nov. 12. 20:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Pont a te fajtád pontoz le, kinek fogalma sincs a világról. Nem abban a burokban kellene lenned/lennetek, amit apuci meg anyuci körétek varázsolt. Előbb-utóbb el fog tűnni, és akkor helló van. Másfelől, hasonló gondolkodású emberkék között is van ellentét. Ez miért is baj neked? %-omról meg még annyit, hogy aki nem ért velem egyet, az nagy valószínűséggel téved. Legalább is ilyen téren. Ezért annyi, amennyi.
2012. nov. 13. 19:12
 9/10 FallenAngelCastiel ***** válasza:
90%

Ha gonosz szellemről beszélünk, az illető végig tudatánál van, de nem tudja irányítani a saját testét hacsak nem elég erős ahhoz.

Egyébként démon és szellem között az a különbség, hogy a szellemek nem saját akaratukból ragadtak itt, és ha akarnak sem tudnak 'elmenni'. S a démon gonoszabb erő.

2012. nov. 13. 20:47
 10/10 anonim válasza:
2012. nov. 26. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!