Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez mi lehet?

Szerintetek ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Meg kérek mindenkit, hogy ne legyenek viccek meg szólások, jöhet olyan válasz is, hogy csak képzelgek, de szeretnék meghallgatni ezotérikusokat is.

Néha ha sötét van és egyedül vagyok otthon, akkor ha megyek a lakásba, mindig lépteket hallok magam után. Mikor hátrafordulok sosincs ott semmi, de most legutóbb mikor láttam valamit és azóta nem tudok aludni, nagyon félek. Most is már fellőtték a pizsit, de titokban gépezek, hogy kiderítsem mi ez.

Mi lopózhat mögöttem? Lehet a Yeti? Vagy az nem?

#jeti #szellem #lopózik
2012. okt. 30. 21:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
2012. okt. 30. 22:27
 2/19 anonim ***** válasza:
80%

Túl sok mindenen aggódsz...az lehet a probléma, ne nézz akció filmeket , meg horrort... :)

Azért ilyenben ne gondolkodj mert akkor retardált vagy :)

2012. okt. 30. 22:28
 3/19 Malats ***** válasza:
81%
Vol.2. Igen, minden bizonnyal a Yeti az, és most is az agyvelöd szürcsöli egy szivoszállal, miközben gépezel.
2012. okt. 30. 22:33
 4/19 A kérdező kommentje:

Én nem ricsi vagyok.

Nem nézek horror filmet, egyet láttam, nem tudtam aludni 2 hétig.

Mit ne gondoljak?

2012. okt. 30. 22:33
 5/19 anonim ***** válasza:
Akkor többé ne nézz horror filmet, meg kerüld a tv-t...vagy nézz olyan filmet,amiben nincsen erőszak. Talán úgy javulhat az állapotod.
2012. okt. 30. 22:36
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Az a híres Papucsállatka lesz, rá jellemzö!
2012. okt. 30. 22:36
 7/19 A kérdező kommentje:
De vicces, lehet fiatal vagyok, de azt tudom, hogy a papucs biztos nem követ.
2012. okt. 30. 22:38
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Akkor lehet,hogy egy óriás vérplankton!
2012. okt. 30. 22:41
 9/19 Tom Benko ***** válasza:
Egy gyönyörű példája az ösztönök evolúciós értelmezésére. Nincsenek léptek, nem láttál semmit, egyszerűen az agyad csinálja, amire rátesz még a félelem is egy kicsit. Ne izgulj, de ha zavar, akkor nyugodtan kapcsolj világítást.
2012. okt. 30. 23:52
 10/19 Antimod ***** válasza:

"Most is már fellőtték a pizsit"

Ez meg mit jelent?

Ha csak lépteket hallasz, de soha nem történik semmi, nincs mitől tartanod! Már rég történt volna, ha olyasmi lenne, amire gondolsz.

Kiskoromban én is felriadtam éjszakánként, és meg mertem volna esküdni, hogy lépteket hallok a szőnyegen. De mivel nem történt ezen kívül más, egy idő után nem foglalkoztam vele, és később már fel sem tűnt.

2012. okt. 31. 08:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!