Meg kérek mindenkit, hogy ne legyenek viccek meg szólások, jöhet olyan válasz is, hogy csak képzelgek, de szeretnék meghallgatni ezotérikusokat is.
Néha ha sötét van és egyedül vagyok otthon, akkor ha megyek a lakásba, mindig lépteket hallok magam után. Mikor hátrafordulok sosincs ott semmi, de most legutóbb mikor láttam valamit és azóta nem tudok aludni, nagyon félek. Most is már fellőtték a pizsit, de titokban gépezek, hogy kiderítsem mi ez.
Ha egy Yeti követne a hátam mögött,valószínűleg észrevenném.
2012. okt. 31. 08:54
12/19 anonim válasza:
szerintem inkább nézz minnél több horrort... egy idõ után hoozászoksz, és nem fogsz félni.:)
2012. okt. 31. 09:06
13/19 anonim válasza:
Az kérlek szépen a hátad megett, az egy lóu!
Csak meg kell veccőznöd, és pikk-pakk elillan.
2012. nov. 1. 09:11
14/19 anonim válasza:
Yeti?? A yeti?? Ezt te sem gondolhattad komolyan.
Egyértelműen semmi nincs mögötted. Az nem lehet, hogy hallottál vagy olvastál valamit amit nem kellett volna? Barátnőmnek is volt ilyen, de meg tudtuk oldani.
2012. nov. 2. 14:13
15/19 A kérdező kommentje:
Mit hallottam vagy olvastam volna? Ez hogy jön ide?
2012. nov. 2. 14:15
16/19 radír67 válasza:
Ha hallod azt akkor két dologra tippelek. Az egyik a visszhang, mert ugye ha sétálok az úton néha nekem is behallatszik mintha jönne utánam valami. A másik meg ha csak a házban van, akkor lehet poltergeist. A poltergeist elsősorban figyelemfelkeltést céloz meg, de van hogy halálra rémiszti házának lakóját. Védekezés ellene a fény, esetleg felkapcsolt lámpa. De ha van állat a házban, akkor az meg tudja határozni a pontos megnyilvánulási helyzetét. Egy mondatban. Odavezet hozzá.
2012. nov. 2. 15:06
17/19 A kérdező kommentje:
Poltergeist ? Mi ez, valami szörnyeteg? Ne ijesztgess légyszi.
2012. nov. 2. 15:11
18/19 Tom Benko válasza:
@Kérdező: Nem, egy újabb meselény.
2012. nov. 4. 02:37
19/19 anonim válasza:
Nincsen semmi mögötted, csak bebeszéled magadnak, mint mások mondjuk betegségeket. De ha ennyire zavar járj háttal vagy dobpergést kérek... kapcsold fel a villanyt ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!