Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ezek szellemek vagy mi?

Ezek szellemek vagy mi?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és néhány emberrel szoktam beszélni már nagyon régóta !kb baba korom óta ezek az emberek tök normálisak és emlékszem még épitő kockásztam is velük! de vannak ijesztőbek is !őket is baba korom óta látom ,

szinte csontvázak szoktak este mikor alszok vagyis mikor felébredek este akkor néha látok ilyeneket!anyám pedig azt mondta hogy kb 8 éves koromban vagy talán késöbb hogy ő nem is látja ezeket csak én! és elakar már régóta phszihológushoz küldeni!

lehetséges hogy szellemek?

2012. okt. 27. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy néznek ki.

Ha így, akkor szellemek: [link]

Ha így, akkor menj pszichológus: [link]

2012. okt. 27. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
10%
Nem szellemek, hanem Reptoidok.
2012. okt. 27. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
természetes hogy látsz ilyeneket,és e valami kőkorszaki megoldás hogy pszihológushoz vinnének ezzel,ezen a pszihológus nemtudna segiteni,mert ezen nem is kell segiteni,maximum valamilyen agyromboló szar mérget adna amivel eltompitják az agyadban azt a szervet amivel érzékeled ezeket az embereket....akik valószinüleg vagy halottak vagy másik dimenzióban vannak...
2012. okt. 28. 02:06
 4/5 anonim ***** válasza:
any.ád beszartam... XD
2012. okt. 28. 03:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, vagy ne kamuzz.
2012. okt. 28. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!