Bloody Mary ugye tényleg nem létezik? A többi lent.
Figyelt kérdés
A héten hallottam a bloody mary legendáját és hogyis mondjam elkezdem félni....kimondtam 3x a nevét tükör előtt és nem történt semmi....de még most is ugy érzem hogy félek.....mmit tehetnék a félelem ellen?el fog múlni??2012. nov. 7. 17:18
21/37 A kérdező kommentje:
szexuális kisugárzása van annyi szent :DD
2012. nov. 7. 19:08
22/37 anonim válasza:
nemlétezik nyugi :-) énis kimondtam és nemlett semmi pedig már 1 éve volt : xDD :D ( 20f ) am nem rossz film
23/37 anonim válasza:
jah de szerintem ne nézz több horror filmet legalábis 1elöre;-)
24/37 anonim válasza:
Mert a Bloody Maryt meginni kell háromszor, nem kimondani. Na akkor már láthatsz cifra dolgokat a tükörben.
25/37 A kérdező kommentje:
Okes koszi.
2012. nov. 8. 06:36
26/37 anonim válasza:
Bloody mary valszeg nem létezik de én soha a büdös életben nem fogok a tükör elé állni és mondogatni a nevét mert beképzelném magamban ugy mint te és meghülyülnék.:) szerintem jobb az ilyen dolgokat hagyni ugy ahogy van pl szellemidézés meg hasonlók mert ugye bár nem szeretnénk magunkra szabadítani a gonoszt....
27/37 A kérdező kommentje:
ja énis ezt modnom de én olyan vagyok hogy csak akkor hiszem el hogy nincs ha látom....hallottam ezt 2 hete és kb egy hétig rohadtul féltem és ugye olvastam hogy nem létezik de csak akkor lettem nyugodtabb ha bebizonyosodtam róla....modndjuk a tükör még mindig kicsit rémiszt emiatt :DD
2012. nov. 9. 19:38
28/37 anonim válasza:
Hát én mióta olvasom a gyakorikérdéseket félek éjjel ki menni a fürdőbe:D
29/37 A kérdező kommentje:
Amug enis miota olvasom a gyakorikerdeseket kajak félek .xdd multkor is g*ci valaki olyan videot linkelt valahova hogy beszartam.....ilye Kör-ös...de g*cii...ahh....most egy hetig nem szok.xdd
2012. nov. 11. 21:20
30/37 anonim válasza:
Szépen beszéljél már, mert a szádra csapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!