Zakkant lennék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom ki hisz, vagy ki sem a szellemvilágban, de az utóbbi időben furcsa dolgokat tapasztaltam itthon. Nyáron beköltöztünk egy nyolcadik emeleti lakásba, és én kaptam a legkisebb szobát. Nem egy alkalommal láttam a hátam mögött kinyitódni az ajtót, ami egyértelműen be volt csukva, huzat nem volt. Eleinte arra fogtam, hogy biztosan rossz a zár, és egy idő után feladja, majd kinyílik, ám később kezdtem jobban beijedni, mert kicseréltük rajta a zárát, de ennek ellenére sem szűnt meg a "nyitódás". Esténként a laptopomat az ágyamra teszem, és sorozatokat nézek, hogy könnyebben elaludjak. Egyik ilyen alkalommal a laptopom mögött a sötétben egy emberi alakot láttam, mintha éppen valamivel babrálna a kezében, azt hittem a nővérem, de mikor felültem, és megszólaltam, hogy mit akar, nem volt ott senki. Ez az eset után annyira félni kezdtem, hogy anyánál aludtam két éjjel is, és csak nagyon félénken mertem bejönni a szobámba. Amikor a fürdőszobában mosakszom ( arcmosás, fogmosás, stb. ), nyitva hagyom az ajtót, hogy a pára kimenjen, de nem egyszer úgy láttam, mintha valaki ellépne az ajtó előtt, de mikor kinézek, senkit nem látok. Többször is kinyitódott már magától az ablakom, és furcsa zajokat hallok ( bár szerintem ez egy emeletes házban, ahol több lakás is van normális, szóval ez nem fontos info ). Egyszer mikor nem voltam itthon a nővérem az én szobámban aludt, mert az övében elromlott az ablak zárja, és estére nyitva maradt, de kint hideg volt. Azt mondta, nem érti hogy tudok én itt aludni, mert itt olyan rosszul érzi magát, és még rosszat is álmodott emellett. Kezdek kicsit parázni, hogy nem csak én őrültem meg, bár annak még mindig jobban örülnék, mintha kiderülne, hogy valami van itt. Tanácsokat várok, hogy mi lehet ez, vagy hogy csak beképzelem-e magamnak. Előre is köszönöm! 14/L2012. nov. 4. 18:12
11/15 Antimod válasza:
Én is azt javaslom, ha lehet, ne foglalkozz a jelenséggel.
Mivel láthatod, hogy ennél több nem történik, nincs félnivalód.
12/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, így ő is egy idő után békénhagy.
Ha viszont foglalkozol vele, ős is fog veled...
13/15 anonim válasza:
Sűrűn égess gyertyát, és hallgass bármilyen gyülekezet vallásos énekeit.
15/15 anonim válasza:
Tarts magadnál szentelt vizet, és szórd meg vele, ha újra látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!