Zakkant lennék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom ki hisz, vagy ki sem a szellemvilágban, de az utóbbi időben furcsa dolgokat tapasztaltam itthon. Nyáron beköltöztünk egy nyolcadik emeleti lakásba, és én kaptam a legkisebb szobát. Nem egy alkalommal láttam a hátam mögött kinyitódni az ajtót, ami egyértelműen be volt csukva, huzat nem volt. Eleinte arra fogtam, hogy biztosan rossz a zár, és egy idő után feladja, majd kinyílik, ám később kezdtem jobban beijedni, mert kicseréltük rajta a zárát, de ennek ellenére sem szűnt meg a "nyitódás". Esténként a laptopomat az ágyamra teszem, és sorozatokat nézek, hogy könnyebben elaludjak. Egyik ilyen alkalommal a laptopom mögött a sötétben egy emberi alakot láttam, mintha éppen valamivel babrálna a kezében, azt hittem a nővérem, de mikor felültem, és megszólaltam, hogy mit akar, nem volt ott senki. Ez az eset után annyira félni kezdtem, hogy anyánál aludtam két éjjel is, és csak nagyon félénken mertem bejönni a szobámba. Amikor a fürdőszobában mosakszom ( arcmosás, fogmosás, stb. ), nyitva hagyom az ajtót, hogy a pára kimenjen, de nem egyszer úgy láttam, mintha valaki ellépne az ajtó előtt, de mikor kinézek, senkit nem látok. Többször is kinyitódott már magától az ablakom, és furcsa zajokat hallok ( bár szerintem ez egy emeletes házban, ahol több lakás is van normális, szóval ez nem fontos info ). Egyszer mikor nem voltam itthon a nővérem az én szobámban aludt, mert az övében elromlott az ablak zárja, és estére nyitva maradt, de kint hideg volt. Azt mondta, nem érti hogy tudok én itt aludni, mert itt olyan rosszul érzi magát, és még rosszat is álmodott emellett. Kezdek kicsit parázni, hogy nem csak én őrültem meg, bár annak még mindig jobban örülnék, mintha kiderülne, hogy valami van itt. Tanácsokat várok, hogy mi lehet ez, vagy hogy csak beképzelem-e magamnak. Előre is köszönöm! 14/L2012. nov. 4. 18:12
1/15 anonim válasza:
Szerintem nyugodj meg mert szellemek nem léteznek. Ha viszont hiszel bennük akkor gondold végig: ha léteznek is mit árthatnak neked? legrosszabb esetbe ha feléd mennek átsuhannak rajtad és ennyi! egyébként rengetek dologgal megmagyarázható hogy kinyílik az ajtó, emberi alak.. szóval szerintem ne parázz ne vegyél róla tudomást.
2/15 anonim válasza:
Én még sosem tapasztaltam hasonlót de hiszek a szellemekben! Mivel többször is voltak furcsa dolgok nállatok ezért nem hinném hogy beképzélnéd! Viszont azt mondják ahol történnek hasonlók meg kellene kérdezni hogy ki lakott ott előtettek és beszélni vele. Lehet hogy ő is pont ezért költözött el, vagy az is kiderülhet hogy valaki pont abban a lakásban halt meg...
3/15 anonim válasza:
Recsegés, zajok: hőtágulás
Árnyak: perifériás látás
Rossz érzés a szobába: talán valami tárgy okozza a negatív érzést, talán nem illik a szobába, vagy rossz a fény, a fal elhelyezkedése, a szoba színe, ilyesmi lehet
4/15 anonim válasza:
A szellemek csak a pincét szeretik.
5/15 anonim válasza:
Nem zárom ki azt, hogy szellemek nem léteznek de ha léteznek is akkor ők elvileg szabad szemmel nem láthatóak fizikailag meg nem léteznek tehát nem tudnak tárgyakat mozgatni stb. Csak a véletlen műve minden és te bemagyarázod magadnak lehet, hogy nem is láttad csak oda képzelted az ajtó meg csomó dologtól kinyilhatott.
6/15 pirospöttyöslabda1 válasza:
Sokáig nem hittem, hogy léteznek szellemek, de az évek alatt számomra bebizonyosodott, hogy mégis. És tudnak változást előidézni a fizikai síkon is. Szóval nem kizárt, hogy van a lakásban egy szellem (vagy több).
9/15 anonim válasza:
Igen, zakkant vagy.
A 6os csak rémisztget.
a 7es csak rémisztgetni akar.
10/15 A kérdező kommentje:
Okés, hát köszönöm a válaszokat! Majd igyekszem tényleg nem figyelni rá, aztán ha még úgysem nagyon megy, akkor csinálok valamit. :)
2012. nov. 5. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!