Vannak itt indigo emberek?
Jól tudom hogy valódi indigo emberek nem igazán mutatkoznak és nem fedik fel magukat. Aki tényleg indigo, az tudja magáról, hogy miért rejtőzködik.
És ha egy ilyen ember olvassa most ezt az üzenetet, akkor kérlek jelentkezz. Van egy problémám, amit csak spirituális úton lehet megoldani egy indigo keze által. Remélem egy nap ez az üzenet célba ér.
Viszlát addig is. A szeretet vezesse utatokat.
16. igen a tudomány fél! te bátor vagy mért nem lebegsz? elvégre a tudomány fél a lebegéstől ezért jött ezzel a hülye gravitációval is.
Tényleg teljesen logikátlan dolog, hogy a szülő fél attól, hogy a gyerekének valami baja van.
Basszus most hogy így mondod az amerikai hurrikánok is csak azért vannak mert egy ideje nem mutattak be áldozatot a szelek istenének, de jó, hogy szóltál megoldódott minden probléma és végre nem kell orvosra megy gyógyszerekre költenem... fertőtlenítő szer ki a tökömnek kell izzó vas és minden rendben
#21, 09:13
Hallottál már az iróniáról?
Csakis pepiták vannak ezen a honlapon.
László jósnő
Én indigó vagyok,bár sajnálattal kell közölnöm,hogy csak 13 éves... ;/
persze èn is örülnék neki,ha már most tanulhatnék fehèrmágiát és gyógyítást,viszont èdesanyám szerint fiatal vagyok,de ebben sajnos igaza van :( szívesen segítenék neked,mert ilyen téren szeretnék segíteni embereknek,de akármennyire is szeretnék,nem tudok :(
Sajnálom,de remélem,hogy találsz valakit,aki majd tud segíteni :)
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!