Vannak itt indigo emberek?
Jól tudom hogy valódi indigo emberek nem igazán mutatkoznak és nem fedik fel magukat. Aki tényleg indigo, az tudja magáról, hogy miért rejtőzködik.
És ha egy ilyen ember olvassa most ezt az üzenetet, akkor kérlek jelentkezz. Van egy problémám, amit csak spirituális úton lehet megoldani egy indigo keze által. Remélem egy nap ez az üzenet célba ér.
Viszlát addig is. A szeretet vezesse utatokat.
Tényleg butaságnak tűnik feltenni a kérdést itt, de hol máshol tegye?
Először is, kedves ötödik: te most diagnosztizáltad az indigót komolyan...? :) Olvastam azt a tanulmányt, és meg kell mondjam röhejes. Ismételten valami, amit a tudománnyal akarnak megmagyarázni, mert FÉLNEK. Gyógyszerekkel bármit el lehet nyomni, hiperaktivitással bármit lehet magyarázni. Szimplán önfejű és csökönyös a gyerek, adjunk neki nyugtatót. Az indigók egymással törődnek, te nagyon ész.
Kérdező: ezt inkább ne az állatkert előtt beszéljük meg :) Küldtem a PM-et.
Persze, persze, a tudomány fél, az összes szobatudós csak kapálózik az elméletekbe és retteg az igazságtól. Még véletlenül sem a szülők félnek attól, hogy a gyerekkükkel komoly baj van.
Szerintem elég kicsinyes, aki az orvostudománnyal szembeni szkepticizmusát nem haljandó félretenni a gyermeke kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!