Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellemek hisznek az emberek...

Chrishu kérdése:

A szellemek hisznek az emberekben?

Figyelt kérdés
Vagy csak a hülyébb szellemek?

2012. okt. 28. 10:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%

Mennyi hülye van itt "semmi bizonyíték a szellemre" "csak a naív emberek hisznek benne"

Te magad is szellem vagy és van egy test-ED .Nem azt mondod hogy én a testem vagyok, pl én vagyok a lábam a levágott hajam ,az agyam vagyis az ember nem a testével azonosítja önmagát hanem az egójával ami megint nem anyagi fogalom.

Menjünk tovább miért kapod a pénzt a munkahelyeden? A szellemi munkádért ,minden szellemi munka és következménye .Szellemi munka nélkül a segédmunkás nem tud havat lapátolni vagyis szellem nélkül nem mozog a test ,az egy agyhalott állapot de ha az aggyal próbálod azonosítani az énedet megint tévúton jársz ugyanis se nem lokálisan nincs egy pontja kitüntetve az agynak amiben az ego van de az sem igaz hogy az egész agy összessége adja meg az ego t .Kivehetsz részeket az agyból és az emlékképeid megmaradnak alfába miközben már a tested nem működik a sérült agyterületek miatt.

Tehát aki szerint a szellem az hit kérdés az néz de nem lát ,hall de nem figyel.

Ezek után be kéne tiltani a szellemi munkáért való fizetséget:D

2012. okt. 28. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Miről beszélsz utolsó? Itt senki nem is hitt az emberekben.
2012. okt. 28. 14:43
 13/16 anonim válasza:
Ők lehet hogy félnek tőlünk, de mi is félünk tőlük. :)
2012. okt. 28. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:
A szellemek látják az embereket. Igen, azokat is, akik a gép előtt ülnek, és időnként átszellemülten hokiznak.
2012. okt. 28. 16:19
 15/16 mustafa33 ***** válasza:
Ugyan már, el lehet hinni olyan hülyeséget, hogy vannak olyan primitív lények akik csak 5 érzékszervel működnek, lábon járnak és tököt faragnak és azt mondják rá hogy azok mi vagyunk? ☻
2012. okt. 29. 01:19
 16/16 anonim ***** válasza:

petboj97, ez nem egészen így van, a testünket az agyunk irányítja, az agyunkból jutnak el az utasítások a testünk egyes részeibe, pl. amikor megyünk, akkor az agyunk adja ki az utasítást a lábunknak hogy mozogjon. Vagyis a szellem nem az amit leírtál, de akkor mi?

Én tudom, a szellem nagyon is létezik, és a következő:

A szellem a halott ember lelke. Amikor egy ember meghal, a lelke beleszáll egy másik lénybe (természetesen olyan lénybe, aki most fog megszületni, mert ha már él, akkor már van lelke).

De ha a lélek nem akarja elhagyni a múltat, és új testbe szállni, akkor úgy marad. Ez alatt azt értem, hogy éli tovább az életét, csak nem húsvér emberként, hanem valahogy olyan csak félig meddig "valóságosként". Tehát létezik, de mégse.

No szóval a szellem egy "bolyongó, testét vesztett lélek".

És muszáj hogy létezzen, mert ha meghal egy ember megsemmisülhet a teste, az agya, de a lelke nem. A lelke tovább él, és ha nem költözik új testbe, akkor mint már említettem "bolyong" és ezeket a lelkeket nevezzük szellemnek. Vagyis, nem hiszem hogy egyáltalán látni lehet őket, vagy megidézni, de igenis vannak.

Üdv:KDzs-2-0-0-0

2012. nov. 3. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!