Kacsacsimp kérdése:
Bloody Mary Létezik?
Figyelt kérdés
Egyszer nemrég azt álmodtam hogy a barátnőimmel fogadtunk hogy az kap 1200 ft.ot aki meg meri idézni bloody mary-t. Nem tudom miért de rám esett a választás ezért én mentem. Gyertyát is gyujtottam mit tom én minek és elkezdtem mondani:az első Bloody Mary-nél hideg lett a másodiknál olyan érzésem lett mintha valaki figyelne a harmadiknál miután kimondtam csönd lett. Egyszercsak harangok szólaltak meg nekem meg mintha valami megvágta volna a kezem el kezdett vérezni és aztán meg nem tudom miért annyira megijedtem hogy a félelemtől lebénultam és összeestem és nem bírtam felkelni aztán felébredtem. De magát B.M-t nem láttam. Nem is hittem benne eddig az álomig. ez az álom olyan valóságosnak tűnt, szerintetek létezik?2012. okt. 26. 19:16
11/12 ádám09 válasza:
nem ti H****K ugyan már hogy létezhetne?? csk egy filmben szerepelt ,,figyeljetek elmondom ::: NEM LÉTEZIK BLOODY MARY!!!!!
12/12 anonim válasza:
Persze!nagyon finom az az ital!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!