Mi a véleményetek a természetfeletti témával foglalkozó blogomró?
Életemben először blogolok, azt még megjegyze.
u.i. ha valahol láttok helyesírási hibát, kérlek jelezzétek.
No, megszületett a 6. bejegyzés is, ha valakinek van rá ideje, vagy csak unatkozik és talán érdekli is, átnézheti.
Most már remelém nincs hibám. :D Legalábbis MÉG nem látom. :)
Szerintem ezek a képek nem horrorisztikusak. A legtöbb rajzolt. De hát eleve a "félelmetesség" teszi csalogatóvá az embereknek.
Ha bekapcsolom a Nat geot. 10 percenként széttépnek valamit az oroszlánok, az már sokkal durvább.
De szerintem a természet mindig is ilyen volt.
De pl. most akarok írni a vízi-majom hipotézisről is, abban szerintem nem lesz semmi durva. Vagy a boszniai piramisoknál sem. Szerintem.
Viszont a denevér-támadások elvileg, ha hiszünk az embereknek, megtörténtek.
* Elég sok képem van könyvekből (amiket nem én töltöttem fel, de nekem is megvannak), pl. Dinoszaurusz-enciklopédia (a fekete fehér rajzoltak) és ez főleg gyerekeknek, tiniknek szóló könyv.
Aztán a wargos képek: Tolkien fan-art és Game of thrones fan-art (Sansa és Lady, bár szerintem nem rájuk gondoltál).
Hm. a denevéres képek legtöbbje pedig egy paloentológiai adatbázisból, ami nyilvános, ill. az egyik kép eredetileg nem egy amerikai denevért ábrázol, hanem egy jáva-szigetekit, az ahoolt (a legelső, a kiegészítőben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!