Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a véleményetek a természetf...

Mi a véleményetek a természetfeletti témával foglalkozó blogomró?

Figyelt kérdés

Életemben először blogolok, azt még megjegyze.

u.i. ha valahol láttok helyesírási hibát, kérlek jelezzétek.

[link]

2012. okt. 22. 16:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ülj le 1-es ma a helyesírás nem megy neked sem! XD de am ügyes vagy nem rosz szívesen elolvasgatom ha épp unatkozom esténkét be is rakom a kedvencek köze! Jó telon nem jelezz a helyesírás javító de gépen igen ott azért oda kéne figyelni a piros aláhúzásokra...:) de ha van kedved írj kicsit az amerikai horror storyról is az is misztikus de nem vámpíros!elég jó sorozat és sok mindent fel tudsz használni a blogodban róla:)
2012. okt. 22. 17:19
 12/27 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, szlovák a billentyűzetem, így a word is, és mindent aláhúz, mert magyarul van. :)
2012. okt. 22. 17:21
 13/27 A kérdező kommentje:

Igen, hát néha nem nyomom le túl erősen a billentyűt és lemerad egy betű. Ez a kisebb hiba.

Viszont a tj-re jobban figyelnem kell, mert ez a nyelvtan tanáromnak sem jött be. :)

Köszi!

2012. okt. 22. 17:23
 14/27 A kérdező kommentje:

Már így is 20x nézem át, wordben, előnézetben, és fel sem tűnik...

Pedig ha mást olvasok, akkor bármikor megtalálom a hibát.

2012. okt. 22. 17:26
 15/27 anonim ***** válasza:

blogomró...:D:D:D

u.i. ha valahol láttok helyesírási hibát, kérlek jelezzétek.

Hát ezen nevettem egy 20 percet :D

A blogod jó, engem nem fog meg, mert engem nem érdekelnek az ilyenek, de jól megvan szerkesztve :)

2012. okt. 22. 17:33
 16/27 A kérdező kommentje:
Tudom. :D Én is nevettem.
2012. okt. 22. 17:38
 17/27 A kérdező kommentje:

Az American horror storyt nézem! Médiumokról lesz szó (1. évad, aki most a pszichiáter csaj, az azt hiszem az volt), méghozzá egy ma is létező csoportosulásról, akik a nácikat is megbűvölték. :)

És jönnek majd a kísértet esetek is.

És az emberkísérletek is alap lesz. Az mellett sem szabad csak úgy elmenni.

2012. okt. 22. 17:57
 18/27 Tejes kispapucs ***** válasza:

"Ha már szó esett arról, mit rejthetnek érintetlen dzsungeleink, nem mehetünk el az mellett sem"

Helyesen: a mellett sem

Egyébként nagyon jó, csak figyelj a helyesírásra, fogalmazásra (bár azon nincs mit piszkálni).

Szerintem nagyon jó, főleg elsőre, csak így tovább! :) Írnom sem kell, hogy olvasni fogom!

2012. okt. 22. 18:12
 19/27 anonim ***** válasza:
az a lényeg hogy lyó legyen hejesírásijag. a többi mán mellékös
2012. okt. 22. 18:18
 20/27 anonim ***** válasza:
huh ennek örülök, hogy nézed az amerikai horror story-t nem tudsz valamit a 2.évad felíratozásáról csak mert már lassan egy hete ki jött a 2x01-es rész de még senki nem tette fel felírattal ki akasztom már a feltöltő srácokat de még mindig semmi mindegyik csak azt írja nyugi majd személyesen rám írnak de még angolul sem tudom meg szerezni nem, hogy felírattal:(
2012. okt. 22. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!