Az Alkonyat c. film miatt van ilyen sok vámpíros kérdés?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 11:25
1/11 anonim válasza:
Meg az ahhoz hasonló vámpíros könyvek és sorozatok miatt. De igen, az Alkonyat indította el. A sok tinilányt meg nem nehéz "megbabonázni".:)
2/11 anonim válasza:
Legalább lenne valami jó vámpíros film miatt... de csak az ilyen selejtre gerjednek egyesek :/
3/11 anonim válasza:
Nem szerintem a vámpírnaplók miatt XDXD
4/11 anonim válasza:
Ja a jó sorozatokat meg ba*ák a fordítok meg csinálni mert csak az ilyen vámpír filmek mennek a legjobban még aki tagadja és le szólja ezeket a filmeket és sorozatokat még az is megnézi pffuj elegem van ebből a rohadt vámpír mániából! Ami tényleg jó sorozat az amerikan horror story na de azt felirat nélkül kell nézni mert a sok tini lánynak ne hogy rémálma legyen ugye bár elena meg bella azok cukibbak -.-
5/11 anonim válasza:
Ja, bár nem értem, hogy azt a szemetet hogyan lehet végignézni..... Egyébként léteznek "igazi" humanoid vámpírok! Az emberek vérét szívják! Csak sok marha a média miatt nem veszi őket észre.
Ők kérem szépen a politikusok!
7/11 anonim válasza:
Ez nameg a vámpírnapló változtatta a méltóságteljes vámpírokat, nyálas szépfiúkká. Tepes forogna a karóján, ha látná mivel emlegetik őt egy napon...
László jósnő xenofób enitászakértő
9/11 chrishu válasza:
Mindig van valami. Tudod pár éve a Harry Potter, akkor a Roxforta akartak menni, utána az Alkonyat. Most pedig mindenki egy tökéletes gimibe akar járni a Szent Johanna Gimi miatt.
És közbe nem veszik észre at irodalom remek alakjait
10/11 anonim válasza:
Ez is az, nem?! Amúgy szerintem a Vámpírnaplók is közrejátszik, legalábbis én ezt szeretem!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!