Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Közeleg a reptoid invázió...

Közeleg a reptoid invázió ideje, ki hogy készül eme nemes eseményre?

Figyelt kérdés
Én délelőtt óta Justin Biebert hallgatok és Skittlest égetek az udvaron a közelgő reptoid invázió alkalmából.

2012. okt. 19. 15:55
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Úgy látom elég szépen szerveződünk, imádlak benneteket! :3 Reptoid flottaparancsnok, akkor csak két napig maradtok? :S Itt a Földön arról szólnak a pletykák, hogy örök időkre szálljátok meg a bolygót.

Találkozó? Hm, az tényleg célszerű lenne, egy csomó reptoidnak nyilván nincs lehetősége házhoz menni, majd mi hazavisszük őket :3 Lehetne mondjuk Budapest 9945633. kerület, CsingcsangcsungLalala tér? Az mindenkinek jó?

2012. okt. 20. 10:01
 32/47 anonim ***** válasza:
Aha nekem jó!!! :D
2012. okt. 20. 11:40
 33/47 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt 10%-ot csökkentem, ez új rekord. :) tegnap este elolvastam a reptiliàn interjút, én mâr nem vagyok biztos benne, hogy befogadnàm őket. Ezek szeretnek fizikai blablasâgokat beszélni! A fenét se érdekli! Gondoltam elpàlinkàzunk az atombunkerben, vagy valami, de így? Tudja a flottaparancsnok garantàlni, hogy retardàlt egyedeket kapok, akikkel nèzhetjük együtt a mónika sót?
2012. okt. 20. 12:11
 34/47 A kérdező kommentje:
Ha megkéred a flottaparancsnokot, akkor garantált, hogy olyan egyedeket kapsz, amilyeneket Te szeretnél. :3
2012. okt. 20. 13:53
 35/47 anonim ***** válasza:
2012. okt. 20. 19:28
 36/47 anonim ***** válasza:

Kedves 33#!

Sajnálom de annyira retardált egyed nincs a mi bolygónkon (se az űrhajón) akivel nézni lehetne a Mónika show-t.

Arról a pletykáról meg csak annyit, hogy nem maradunk itt örökre mivel csak az összes használható nyersanyagot visszük el és pár millió rabszolgát de aggódalomra semmi ok!

Azt a marhaságot csak a maják találtuk ki mert viccesnek találtuk kiírtani őket! Az egész emberiség kiírtása is viccesnek tűnt de rájöttünk, hogy ahhoz nem fogunk kelleni majd megoldjátok ti.

Üdv: Reptoid flottaparancsnok

2012. okt. 20. 20:30
 37/47 mustafa33 ***** válasza:
Hozzánk már eljött és itt is marad tavaszig. Nehéz megszokni, de a kölykök szeretik, mindig süt nekik valamit. (csak ne kéne mamának szólítani, szólítsa így a lánya!)
2012. okt. 25. 22:34
 38/47 anonim ***** válasza:
természetesen pityókát sütök becsinált levessel. ahogy azt egy ilyen inváziókor illik.
2012. okt. 26. 02:54
 39/47 anonim ***** válasza:
Ami engem illet, rózsaszín tüllszoknyában sütit csinálok nekik (egyszerű kakaós kevertet bauxit főzelékkel), és egy lábon ugrálva énekelem a Micimackó betétdalát énekelem.
2012. nov. 19. 13:12
 40/47 anonim ***** válasza:
Ja és persze ne felejtsétek el, hogy minden esetben fel kell húzni a gondolatolvasás blokkoló alufólia sapkát, mert ha a fejünkbe látnak, akkor nem lesz meglepi a meglepi.
2012. nov. 19. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!