XD De csinosak. Remèlem nem vedlenek folyamatosan pikkelyeket, franc se akar folyton porszívòzni utànuk.
2012. okt. 19. 17:40
22/47 anonim válasza:
Igen,jegyzetelem :) Lefoglaltam neked őket. :)
2012. okt. 19. 17:56
23/47 anonim válasza:
En leszokok a dohanyzasrol, ugy ertesultem nem birjak a cigifustot.Ennyivel igazan hozzajarulhatok a jo kozerzetukhoz...illetve zenet kompoalok a szamukra.Ebben a fantasy-filmek betetdalait mixelem.:)
2012. okt. 19. 18:21
24/47 anonim válasza:
Nálam van még 5 szabad ágy, és az udvarba tudok felhúzni egy 2 személyes sátrat, vagyis hozzám 7 is jöhet. És mivel sarokház, 2 kapu van, mindkettő elé parkolhat egy csészealj.
Hát parkolókat tudok biztosítani nekik a kertben, mert a zöldségek már úgyis elfogytak és télre úgyse lenne semmi a kertben. Ki is jelöltem a szabványméretü parkolókat a csészealjaknak.... remélem nem váltottak nagyobbakra, mert akkor baj lesz és esetleg a szomszéd kertjébe kell átküldenem az egyiket :/
2012. okt. 19. 19:25
27/47 anonim válasza:
És ha inter-dimenziónális transzmitter féregjáraton fognak jönni? A lumbulábiak és motherbookdriverek hajói tér-idő kontinúúm generátorral is fel vannak szerelve, ezért kérdezem!
Hol legyenek tehát a tér-idő ugró helyek?
2012. okt. 19. 19:32
28/47 anonim válasza:
Hol legyen a találkozó, ahol mindenki átveheti a saját vendégeit? Ezt kérdezi a vezetőjük :)
2012. okt. 19. 20:09
29/47 anonim válasza:
Így van nem küldtünk SMS-t. Pálinkát pedig nem kell főzni viszünk mi magunkkal eleget. Ha pedig képesek lesztek Justin Biebert hallgatni amikor megérkezünk akkor ne invázióra készüljetek hanem a bolygó teljes megsemmisítésére! A szállásokat előre is köszönjük és a szilvás buktáért hatalmas köszönet! A maláj táncokat is szeretettel fogadjuk habár sietnünk kell mert dec. 24-én már a Naboo-t kell megszállnunk!
Üdv: Reptoid flottaparancsnok
2012. okt. 19. 20:57
30/47 anonim válasza:
Reptoid flottaparancsnok: Érkezésetekre felvegyem a bőrszerkómat? Van szadomazo, meg nővérke lakk cucc :$ :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!