Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Közeleg a reptoid invázió...

Közeleg a reptoid invázió ideje, ki hogy készül eme nemes eseményre?

Figyelt kérdés
Én délelőtt óta Justin Biebert hallgatok és Skittlest égetek az udvaron a közelgő reptoid invázió alkalmából.

2012. okt. 19. 15:55
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
92%
Èn hasazok ezerrel,ha majd jól nem jönnek,akkor birjam a röhögést!
2012. okt. 19. 16:02
 2/47 anonim ***** válasza:
93%
Miért pont most jönnének? Sms-t küldtek az invàzió vàrható idejéről? Èn nem akarok justin biebert hallgatni, de így lehet nekem is meg kell tennem.
2012. okt. 19. 16:10
 3/47 A kérdező kommentje:
December 21 -én lesz az invázió, tudod, a maják is megjósolták.
2012. okt. 19. 16:13
 4/47 anonim ***** válasza:
84%
Hàt ők a vilâgvégét jósoltàk meg, nem a hüllőembereket. De mindkettőre ugyanakkora az esély. A nibiru becsapódàsàról ne is beszèljünk. Ez a 2012 necces egy év! Megyek betonozni, itten atombunkerre lesz szükség.
2012. okt. 19. 16:21
 5/47 anonim ***** válasza:
95%
Én éppen pálinkát főzök, remélem lejön annyi, ami decemberig kitart:))
2012. okt. 19. 16:23
 6/47 anonim ***** válasza:
70%

Én már megvettem az ajándékukat a karácsonyfa alá :$ Ha megérkezik a reptoid-krixkraxi-guargumi inváziós flotta, én is adok ajándékokat nekik, cserébe kapok plazmapuskát, antianyag sugárt és energy armort :)))))

Azt nem tudom, a reptoidok, krixkraxiak, lumbulábiak mit esznek? Mit főzzek nekik az invázióra? És milyen ruhát illik viselni földönkívüli megszállásra?

2012. okt. 19. 16:33
 7/47 A kérdező kommentje:
A szilvásbuktát nagyon szeretik, ami pedig a ruhát illeti... Én speciel kecskeszőrös hosszú szoknyát veszek fel leopárdmintás toppal és hozzá lábujjas papucsot térdig érő fehér zoknival, de te tudod... :$
2012. okt. 19. 16:39
 8/47 anonim ***** válasza:
77%
Én folyamatosan tartom a kapcsolatot az ellenállással és próbálom a világon fellelhető loúkat beszervezni, valamint egyik kérdésben olvastam, hogy már a kaszás is gyűjti az embereket és valószínűleg a mi oldalunkon fognak harcolni.
2012. okt. 19. 16:44
 9/47 anonim ***** válasza:
79%
Köszi a divatötletet, ezt az összeàllítàst én is kipróbàlom. Remélem ezek a reptoidok nem fognak moleszteràlni, mert akkor kénytelen leszek kiszeltünde szemöldököt ragasztani magamra, hogy elrettentsem őket.
2012. okt. 19. 16:45
 10/47 anonim ***** válasza:
80%
Én most építek vendégszobát, hogy ha jönnek, tudjam őket hol elszállásolni. Ehhez hózentrógert veszek fel, és Ice&Go-s műanyag sapit. És főzök hozá balettcipő pörköltet, félig nyersen, félig odaégve. De természetesen az örök klasszikus szilvásbukta is lesz.
2012. okt. 19. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!