Ez egy szellem lehet vagy mi?
Mát vagy egy hónapja lefekvés után elkezdtem hangokat hallani. Mintha valaki suttogna, vagy inkább énekelne a fülemben. Először nagyon megijedtem, de miután mindenki kinevetett, akinek mondtam nem foglalkoztam vele és szép lassan hozzászoktam. Egy idő után mintha egyre több tárgy lett volna a szobámban. Olyanok, amiket ezelőtt nem is láttam. Pénzből sem volt hiány egész hónapban, mintha termelődött volna. A furcsaságok mellett még egyre kialvatlanabb lettem. 2 hét után lefekvés előtt elhatároztam, hogy megvárom azt a "suttogás éneket" és végig hallgatom figyelmesen, amit mondd. Ijesztő dolgokat hallottam, olyasmit, hogy "szerezd meg", "én leszek a legjobb", "vár rád", "győzelem", "mi győzünk", "vár a siker". Ennél sokkal több, csak hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Gondolkoztam és azt a következtetést vontam le, hogy ez a szellem vagy akármi, ami suttog hozzám, nem manipulál hogy lopjak el dolgokat? Ez meg magyarázná, hogy miért van egyre több ismeretlen dolog a házban és miért gyűlik a pénzem. A "szerezd meg" és a "vár a siker" szavakból is erre következtetek, hogy kényszerít a rablásra. Ez után beállítottam a telefonom, hogy óránként ébresszen fel este. Nagyon szörnyű volt, de így nem jelentek meg újabb tárgyak és nem nőtt a pénzem. Ezzel csak az a probléma, hogy a suttogást még mindig hallom és egyre kialvatlanabb vagyok az óránkénti keléstől :S Valaki nem tudja megmondani hogy ez szellem e vagy mi és hogy hogyan tudnám elküldeni ?:S Segítség kéne, mert tönkre teszi az életemet.
Megpróbáltam felvenni a "suttogás éneklést", hátha nem csak én hallom és láss csodát, tisztán hallatszódott, még jobban mint alapból és a kételkedők kedvéért feltöltöttem youtubera.
Kérem csak normális válaszokat, mert ami szerinted hülyeség, másnak nagyon komoly lehet :S
Itt a hangfelvétel linkje : http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=86d..
Na jó idefigyelj... akkor leírom neked az igazat! Téged kísért egy szellem, minden este a füledbe motyog, és ennek hatására elmész lopni, azért van annyi cuccod és pénzed, amiről nem is tudsz. És néha a Pokémon főcímdalát szokta neked énekelni esténként, mint ahogy fel is vetted. -.-"
Így most jó?
Szia Kedves,
valakit összeszedtél odaátról.
Határozottan küldd el és próbálj ne figyelni rád.
Ilyen lények az energiád akarják és rajtad keresztül akarnak megnyílvánulni a fizikai síkon.
Nincs vele dolgod.
Ezzel párhuzamosan emeld magadat: figyelmedet magasztosabb dolgokra irányítsd így a valóságod is magasabb minőségű lesz. Keressd az igazságot, olvass a szellemvilágról hogy igazi ismereteid is legyenek de sosem lefekvés előtt. Ha imádkozni tudnál szívből az nagyon sokat segítene.
Nehogy szellemidézésbe belemenj! Csak több erőszakos lényt szedhetsz vele össze! Esetleg keress spirituális csoportokat, manapság a csoportokban hatalmas erő van ha őszintén a fejlődés van a fókuszukban.
és állj a sarkadra! :)
csá
t
"Pénzből sem volt hiány egész hónapban, mintha termelődött volna."
Nem kéne a pokémonjaiddal átteleportáltatni magadhoz az összes pénzem, mert én meg anyagi csődbe vagyok! Nagyon kevés van már. Vírrassz reggelig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!