Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez egy szellem lehet vagy mi?

Ez egy szellem lehet vagy mi?

Figyelt kérdés

Mát vagy egy hónapja lefekvés után elkezdtem hangokat hallani. Mintha valaki suttogna, vagy inkább énekelne a fülemben. Először nagyon megijedtem, de miután mindenki kinevetett, akinek mondtam nem foglalkoztam vele és szép lassan hozzászoktam. Egy idő után mintha egyre több tárgy lett volna a szobámban. Olyanok, amiket ezelőtt nem is láttam. Pénzből sem volt hiány egész hónapban, mintha termelődött volna. A furcsaságok mellett még egyre kialvatlanabb lettem. 2 hét után lefekvés előtt elhatároztam, hogy megvárom azt a "suttogás éneket" és végig hallgatom figyelmesen, amit mondd. Ijesztő dolgokat hallottam, olyasmit, hogy "szerezd meg", "én leszek a legjobb", "vár rád", "győzelem", "mi győzünk", "vár a siker". Ennél sokkal több, csak hirtelen ezek jutottak az eszembe.

Gondolkoztam és azt a következtetést vontam le, hogy ez a szellem vagy akármi, ami suttog hozzám, nem manipulál hogy lopjak el dolgokat? Ez meg magyarázná, hogy miért van egyre több ismeretlen dolog a házban és miért gyűlik a pénzem. A "szerezd meg" és a "vár a siker" szavakból is erre következtetek, hogy kényszerít a rablásra. Ez után beállítottam a telefonom, hogy óránként ébresszen fel este. Nagyon szörnyű volt, de így nem jelentek meg újabb tárgyak és nem nőtt a pénzem. Ezzel csak az a probléma, hogy a suttogást még mindig hallom és egyre kialvatlanabb vagyok az óránkénti keléstől :S Valaki nem tudja megmondani hogy ez szellem e vagy mi és hogy hogyan tudnám elküldeni ?:S Segítség kéne, mert tönkre teszi az életemet.

Megpróbáltam felvenni a "suttogás éneklést", hátha nem csak én hallom és láss csodát, tisztán hallatszódott, még jobban mint alapból és a kételkedők kedvéért feltöltöttem youtubera.

Kérem csak normális válaszokat, mert ami szerinted hülyeség, másnak nagyon komoly lehet :S

Itt a hangfelvétel linkje : http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=86d..

2012. okt. 18. 20:52
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
Köszi, kedves Kérdező, de én nem csak kötekedni járok ide. Segíteni is próbálok azoknak, akik megérdemlik, és normális értelmes kérdéseket tesznek fel. Erre is azt hittem először, hogy értelmesebb lesz. Csak annyi a problémám, hogy miért pont ide írtad ki? Van egy humor kategória is ezen az oldalon, oda sokkal inkább lehetne kiírni. Főleg a link miatt! :)
2012. okt. 20. 18:55
 22/58 anonim válasza:
Lehet hogy te médium vagy és ezért hallasz ilyenekt vannak ilyen paranormális nyomozók azokat hívd vagy van egy másik is nálam bevállt:minden ablakba tettem egy egy gyertyát(az összesbe)és amilyután elégtek azután tedtem szél csengőt az ajtóra állítolag az nem engedi hogy bejöjjenek a szellemek Remélem tudtam segíteni
2012. okt. 21. 20:47
 23/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, jó néha egy-egy normális választ is látni.
2012. okt. 21. 21:07
 24/58 anonim ***** válasza:
Régebben velem is volt ilyen, aztán vaizard lettem. És már nincs.
2012. okt. 22. 14:54
 25/58 anonim ***** válasza:
56%
Csak nekem nem énekelt pokemon főcímdalt. XD előző voltam
2012. okt. 22. 14:56
 26/58 anonim ***** válasza:
Nem kötekedni akarok, de miért a Pokémon főcímdalát raktad be?
2012. okt. 24. 14:04
 27/58 A kérdező kommentje:
Nem értem miről beszélsz.
2012. okt. 24. 15:39
 28/58 anonim ***** válasza:

Most mit nem értesz ezen, kedves kérdező?

Én is azon akadtam igazán ki (és végképp nem hittem el semmit), mert Pokémon főcímdalt linkeltél! Ha nem érted, akkor kattints arra a linkre, ami a szövegen végén van (mint a "suttogás") és majd ha betölt, akkor meglátod. :D

2012. okt. 24. 15:50
 29/58 anonim ***** válasza:
*szöveged
2012. okt. 24. 15:51
 30/58 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én vettem föl és töltöttem fel, de ezt le is írtam a kérdésben.
2012. okt. 24. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!