Wwe aj kérdése:
Miért hisztek ezekben a francos reptoidokban?
Figyelt kérdés
Ennél a még az ET is jobb. Higyetek Istenben. Már ha az is létezik de nagyobb az eséje!2012. okt. 16. 10:17
1/10 anonim válasza:
Mindjárt jönni fognak azzal, hogy Isten is egy reptoid. :D
A legtöbben csak hülyülnek, de nem hisznek benne.
3/10 anonim válasza:
MIért? A reptoidok aranyosak. Szerintem. És attól még lehet hinni másban is. E.T. is létezik, a szürkék is léteznek, a zöldek is léteznek stb.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha ha ha ilyen hülye séget ki talált ki.
2012. okt. 16. 11:21
5/10 anonim válasza:
REPÍTOIDOK léteznek,kis zöld gyíkok.
6/10 chrishu válasza:
Én csak a reptiliánokban hiszek :D
7/10 anonim válasza:
Az kurv.a nagy hülyeség nincsenek gyíkemberek b.azd ha meg vannak akkor mi a f.aszér baszogatnának minket a legnagyobb gyík akit ismerek Orbán Viktor.Szerintetek ő is egy reptoid?
9/10 Tejes kispapucs válasza:
Mikor mondtam hogy én hiszek bennük?
Amúgy, mindenkinek joga van ahhoz, hogy abban higgyen, amiben akar. Tegyük föl, hogy én most hinni fogok a kétfejű tűzokádó kutyákban. Na és? Semmi beleszólásod nem lehet! Bár, a reptoidokkal sokan inkább csak hülyülnek, de ennyi erővel én most megkérdezhetném tőled: Miért hiszel Istenben? Hülyeség! Érted, gondolom... (amúgy hiszek Istenben de csak példának mondtam)
10/10 A kérdező kommentje:
Értem.
2012. okt. 21. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!