Mitől lehet? Beképzelem vagy tényleg valami nem stimmel?
Van, amikor egymagam vagyok egy szobában, és olyan hangokat hallok egy rövid ideig, mintha egy alvó ember feküdne a szobába. Az asztalnál ülve szuszogást, lélegzést hallok az ágy irányából. És nemegyszer láttam fekete, vagy fehér árnyat a szobámban. Tegnap például mikor aludni készültem, nem húztam el a függönyt az ablak elé, ezért világosabb volt a szobában, és az ágyam mellett láttam elballagni egy fekete árnyat. Néhány hónapja, egy fekete árnyat láttam elmenni az előszobában, ezt az üvegajtón keresztül láttam, miután a fürdőből jöttem be. Még régebben, néhány éve, a szobám közepén pedig egy fehéres árnyat láttam, felültem, mire eltűnt. Csak úgy. És ezeket nem csak a szemem sarkából láttam, rendesen láttam. Előttem voltak.
Mi lehet? Mi lehet ez? Nem iszom, nem drogozom, úgyhogy ezzel felesleges jönni, és a kérdésem se kamu.
semmi különös, csak érzékelsz valamit a másik világból.
de ne próbálj mindig erre koncentrálni. inkább foglald le magad valami mással.
Képzeld, tudod mire jöttem rá, előző?
Arra, hogy teljesen felesleges lealacsonyodnod a mi szintünkre. Attól, hogy nyomod a sablonszövegeid, meg nagynak hiszed magad, hogy oltogatsz mindenkit, de ha egyszer te látnál ilyeneket úgy megijednél, hogy meg sem mernéd kérdezni, mivel már el vagy könyvelve...
Úgyhogy ha te NEM HISZEL ilyenekben, akkor FELESLEGES látogatnod a TERMÉSZETFELETTI LÉNYEK kategóriát.
Én már nem félek a meséktől, nagy vagyok :P
Majd te sem fogsz már, amikor sikerül megkülönböztetni a valóságot a mesétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!