Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mitől lehet? Beképzelem vagy...

Mitől lehet? Beképzelem vagy tényleg valami nem stimmel?

Figyelt kérdés

Van, amikor egymagam vagyok egy szobában, és olyan hangokat hallok egy rövid ideig, mintha egy alvó ember feküdne a szobába. Az asztalnál ülve szuszogást, lélegzést hallok az ágy irányából. És nemegyszer láttam fekete, vagy fehér árnyat a szobámban. Tegnap például mikor aludni készültem, nem húztam el a függönyt az ablak elé, ezért világosabb volt a szobában, és az ágyam mellett láttam elballagni egy fekete árnyat. Néhány hónapja, egy fekete árnyat láttam elmenni az előszobában, ezt az üvegajtón keresztül láttam, miután a fürdőből jöttem be. Még régebben, néhány éve, a szobám közepén pedig egy fehéres árnyat láttam, felültem, mire eltűnt. Csak úgy. És ezeket nem csak a szemem sarkából láttam, rendesen láttam. Előttem voltak.

Mi lehet? Mi lehet ez? Nem iszom, nem drogozom, úgyhogy ezzel felesleges jönni, és a kérdésem se kamu.

2012. okt. 14. 12:28
1 2
 1/11 chrishu ***** válasza:
7%
Képzelődsz
2012. okt. 14. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

semmi különös, csak érzékelsz valamit a másik világból.

de ne próbálj mindig erre koncentrálni. inkább foglald le magad valami mással.

2012. okt. 14. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Semmi képp se félj, ez egyféle érzékenység a másvilágra. De örülök, hogy már nem csak én vagyok így. :)
2012. okt. 14. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Nyugi, csak képzelődsz, az előttem lévő válaszolók pedig csak hülyéskednek...
2012. okt. 14. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:
25%
Nem képzelődsz. Egyszerűen tényleg fogékony vagy a szellemvilágra. Bár én nem tartom jó dolognak, hogy ennyi démon mászkál körötted, s látod őket. Valami oka van. De ne félj tőlük. Nincs miért. :)
2012. okt. 15. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen utolsó, ijessz csak rá. Nagyon jó ember lehetsz...
2012. okt. 15. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló: Attól még, hogy te nem vagy ilyen képességgel 'megáldva' még nem kell lehülyézni a másikat. Ha azt írja, hogy egyszarvúkat lát kétfejű manókkal a hátán, majd akkor írj.
2012. okt. 19. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a képzelődés és a beképzelés képességével megáldva? Addig jó, de ti pedig azért ijesztgettek egy embert, hogy igaznak higgyék a hülyeségeiteket, amikről ti is tudjátok hogy nem léteznek. Most nézz magadba, hogy milyen ember vagy...
2012. okt. 19. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Képzeld, tudod mire jöttem rá, előző?

Arra, hogy teljesen felesleges lealacsonyodnod a mi szintünkre. Attól, hogy nyomod a sablonszövegeid, meg nagynak hiszed magad, hogy oltogatsz mindenkit, de ha egyszer te látnál ilyeneket úgy megijednél, hogy meg sem mernéd kérdezni, mivel már el vagy könyvelve...

Úgyhogy ha te NEM HISZEL ilyenekben, akkor FELESLEGES látogatnod a TERMÉSZETFELETTI LÉNYEK kategóriát.

2012. nov. 7. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Én már nem félek a meséktől, nagy vagyok :P

Majd te sem fogsz már, amikor sikerül megkülönböztetni a valóságot a mesétől.

2012. nov. 7. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!