Ezeket csak beképzelem, vagy tényleg lehet itt valami?
Figyelt kérdés
2 hete nagyon félek bemenni a hálószobába, mert olyan érzésem van mintha valami ott lenne és meg akarna ölni. Ez az érzés már szinte az egész ház légkörébe benne van. 2-3 napja magától elromlott a hálószoba ajtó is, Ma hívtam egy szerelőt megcsinálta, de már megint folyton kinyílik. A hálószoba felől hallok olyan hangokat, mintha leesne valami.
Van, hogy moccani se merek, mert azt érzem, hogy akkor valami baj fog történni.
2012. febr. 3. 18:51
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy van ott valami, de amíg félsz tőle, még jobban megerősíted magadban ezt az érzést. Néha nekem is olyan érzésem van, h nem vagyok egyedül, de tudom, h az őrangyalom vigyáz rám, így nem félek.
2/9 Antimod válasza:
Hogyan kezdődött a "félés", azt elárulod? Mi volt a kiváltó oka? (Volt egyáltalán?)
Üdv!
Leftlegged Player :)
3/9 anonim válasza:
Mindenek előtt SOHA ne félj!!! Mert csak rosszabb lesz.
4/9 anonim válasza:
egyedül élsz?akkor hívj oda valakit,akiben megbízol.
5/9 anonim válasza:
chuck norris költözött be hozzád csak még nem tudod!
6/9 anonim válasza:
Sokáig laktam egyedül, olyankor nyomd el a csendet sztem pl. egy kis rádió és ne koncentrálj arra, h vki meg akarna ölni. Miért tenné amúgy meg, talán rossz a lelkiismereted és az kergetődzik veled...
7/9 anonim válasza:
ha ártani akarna neked aszt már rég megtehete volna az elmult 1 évben halt meg valami ismerősőd vagy rokonod? mert ha igen lehet ő probál kapcsolatba lépni veled ugyan is 1 évig járhatnak visza mig teljesen be nem zárodik előtűk a kapu
8/9 Napkiraly válasza:
Próbálj másik szobába költözni egy ideig.
9/9 anonim válasza:
én teljesen egyet értek az egyik válasz adónk kal aki azt mondta hogy nyomd el a csendet és ne arra figyelj hogy meg akar valaki ölni mert akkor nem múlik el ha mindig erre gondolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!