Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Elkezdhetnék félni? (lent)

Fülöp krisztián kérdése:

Elkezdhetnék félni? (lent)

Figyelt kérdés
Nos,én 10 éves vagyok,eddig nem is hittem a szelemekben stb...De az osztálytársammal összevesztünk mert ő mindig verekedni akar és kötözködik de nem ez a lényeg.Pár barátjával összeültek,és elkezdtem "Démont idézni",összeültek 5-6-an és elkezdték mondani:Démon,Támadd meg Krisztiánt !Ettől meg sem ilyedtem,kiröhögtem őket.De akkor kezdtem el félni,amikor este nem tudtam aludni,hányingerem volt,ment a hasam,fájt a fejem.Aztán elkezdett nyüszögni a kutyám (tacskó szobakutya velem alszik) és hirtelen elkezdtek recsegni,ropogni a bútorok.Ez szellem lehet ?Vagy csak én parázok,és elképzelem ezeket ??Létszives normális válaszokat írjatok...
2012. okt. 13. 18:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az állatok érzékenyebben reagálnak a 'szellemekre'. Nem akarlak megijeszteni, de egyszer én is idéztem szellemet a barátnőimmel én nagyban csináltam ők meg elkezdtek sikítozni, hogy valami fehér árny vagy mi ott van a tévéképernyőn. Persze abba kellett hagynom és mire odanéztem nem volt ott semmi. Ebben még nem hittem, de egyre többször éreztem, hogy esténként (főleg a viharok idején, mivel akkor csináltam) valami ott van az ágyam tetején (emeletes). Egyszer még láttam is valami kéz szerűséget és úgy megijedtem, hogy rohantam a villanykapcsolóhoz. XD Nem hülyeség, ez így van. De azóta megbékéltem a gondolattal, hogy csak azért van itt, mert mondani akar valamit. (Másik sztori, nem szívesen mennék bele.) Tehát neked se kell félned, pláne nem azért, mert démont nem lehet idézni. Ezt mondjuk közölhetnéd is velük, hogy a nagy okostojások megértsék. De nyugi, ne félj. :)
2012. okt. 14. 14:37
 22/24 anonim ***** válasza:
Amúgy bocs a tudatlanságért, de mi az a loú meg veccő? Ebben nem vagyok otthon. XD
2012. okt. 14. 14:40
 23/24 anonim válasza:

Nem hittem el de ime a LOÚ enciklopédia :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3375847..

2012. okt. 14. 16:02
 24/24 anonim ***** válasza:

Leírtam amúgy a 16. kommentbe!

A loúról pedig már Wikit kéne létrehozni! :D

2012. okt. 14. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!