A mai napog látok hallok furcsa dolgokat mik ezek?
Figyelt kérdés
Kiskoromban az ágy mögött láttam furcsa kicsi lényeket amik összevissza futkoztak erre a mai napig emléxem..ez csak akkor szünt meg amikor kicseréltük az ágyat emeletes ágyra mert már rozoga volt. Voltak azóta mostanában is eléggé furcsa dolgok velem és elkezdett jobban érdekelni. Lécci mondjatok egykét dolgot hogy mi lehetett/lehettek ezek?2012. szept. 27. 18:23
11/17 Szeszil válasza:
Ha ti nem vagytok olyan fejlődési szinten miért olvassátok és szóltok be az ezotéria rovatba?
12/17 anonim válasza:
hát itt mindenről lehet beszélni csak fejlődési szintről nem.
13/17 anonim válasza:
Azok tudod kik voltak? Én majd jól megmondom a nagy, frankó okosságot! Azok kérlek szépen nemes egyszerűséggel mini medve-disznó-ember koboldok voltak, aki abban a régi ágyban nyílt dimenzió kapun jöttek át egyenesen abból a célból, hogy kilopkodják a wc-ből az illatosító tablettát, ami az ő világukban egy fontos vegyi-biológiai fegyver főbb összetevője, amivel az ellenséges szamárfejű-tintahal-pocok lidércek ellen akartak összetett, vegyi támadást indítani! Ha esetenként reggelente fájó, és kissé égő ánusszal ébredtél, akkor ebben az esetben még azt is elárulom, hogy ezek a medve-disznó-ember koboldok megrögzött anal szex mániások, köztudott róluk, hogy szeretik a kirabolt ház wc-jéből eltulajdonított illatosítók megszerzése után análisan inzultálni a félős, fél álomban lévő kis skizofrén gyerkőcöket! Kb ez a lényeg! Remélem segítettem, és jön a fölfelé álló ujjú kéz! ;)
14/17 anonim válasza:
A helyesírási szótár szelleme kísért téged.
15/17 anonim válasza:
Én kiskoromban csak egy ritka, de hosszúhaj, görnyedt, alacsony fekete mumust szoktam látni, de szerencsére eltűnt.
16/17 anonim válasza:
Szia!
Én nem gondolnám, hogy ennyi miatt orvoshoz kellene fordulnod, csak akkor, ha fokozódik. Meg attól is függ, hogy mostanában mik azok a furcsa dolgok, amiket tapasztalsz!
Ami meg kiskorodban volt..... kb. hány éves voltál? Nem lehet, hogy kicsit "felturbóztad" akkor, a gyerek fantáziáddal az egészet? Mert őszintén szólva, amikor olvastam, hogy kicsi lények és összevissza futkosnak, első gondolatom az egér volt. :D Tehát nem lehet például, hogy még kicsi voltál, és nem tudtad, hogy azok ott egerek, vagy féltél esetleg tőlük és így maradt meg? :D
17/17 anonim válasza:
Ne menekülj úgyis utolérünk
Üdv,
Nyelvtankönyv és társai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!