Petizana kérdése:
Van egy osztálytársam akinek a szeme aranyszínű azt olvastam akinek arany vagy fekete a szeme az vámpír Ha igaz mit tegyek? Én is vámpír akarok lenni
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 18:15
41/48 Lora00 válasza:
BOCSI!! Most olvasom,hogy vámpír akarsz lenni.
Ne akarj! Nem iztos,hogy olyan jó mint amilyen pl.:a Vámpírunka gyerekcsőszben meg az Alkonyatban!
Olvass vámpír könyveket! Darren Shan : rémségek cirkusza és a további 7-8 kötete, egytől egyig vámpír sztori! :D
42/48 anonim válasza:
nekem fekete a szemem és vámpír vagyok *-* de psszt el ne áruld másoknak,mert megölnek engem amiért elmondtam...ráadásul én lány vagyok már 200 éves,de örökre 16 maradok. sokan nemértik mért nem járok jóidőben iskolába,de igen, csillogok ezért nem szabad, hogy meglássanak és én ismerem Edward-ot személyesen,meg Bellát is nagyon bírom őket a kislányuk meg olyan cukii,tiszta Bella. de tényleg csönd erről mert nem tudhatja meg senki más,amúgy meg ha vámpír akarsz lenni csak gyere el hozzám :)
43/48 anonim válasza:
Vegyél be egy kis LSD-t.Attól jobb lesz fiam.
44/48 anonim válasza:
Az én szemem nagyon nagyon sötét. Majdnem teljesen fekete. Akkor én most vámpír vagyok?
45/48 azakitenem0283 válasza:
Az én szemem szürke. Vááh lehet hogy szilvásbuktává válok?!?!?!?!
46/48 anonim válasza:
há haraptasd meg magad vele, aztán hátha bejön...
47/48 anonim válasza:
egyél meg egy egész fej fokhagymát nyersen, majd menj oda hozzá, lehelj rá, ha csak fintorogni is mer EGÉSZ BIZTOS vámpír!
48/48 anonim válasza:
Nekem annyira sötétbarna a szemem, hogy szinte fekete. A fogam is pont kettő kicsit hosszabb és éles (szúros). Sőt még egy seb is van a fogínyemben…
De nem vagyok vámpír. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!