Petizana kérdése:
Van egy osztálytársam akinek a szeme aranyszínű azt olvastam akinek arany vagy fekete a szeme az vámpír Ha igaz mit tegyek? Én is vámpír akarok lenni
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 18:15
11/48 anonim válasza:
ezeket a kérdéseket felülbírálhatnák már :D
13/48 atilis válasza:
Van néki tükörképe? Ezt egyszerűen meg tudod vizsgálni. Ha nincs, akkor mészároljátok le az egész iskolát, de legfőképp az osztályt, nem lenne kár értetek.
14/48 anonim válasza:
11 éves vámpír lenni? azt se tudod mit jelent ez ezek szerint, mert még csak a legendáknak se néztél utána. a haverod meg nem vámpír mert vámpírok NEM LÉTEZNEK!!!
15/48 anonim válasza:
Tudok egy jobbat:ne nézz több twilight-ot és vámpirnaplókat
Elemér jósnő
16/48 anonim válasza:
Tekintve a rasszok eloszlását jelenleg a Földön több százmillió ember szeme fekete, szóval nem nagy szám, hogy az osztálytársad nosferatu.
17/48 anonim válasza:
Eldöntöttem, hogy most a leghülyébb kérdésre fogok csak válaszolni, a tied nyert, gratulálok.
A kérdésre válaszolva, igen, valószínű hogy vámpír. Vigyázni kell vele, vigyél hagyma füzért és feszületet a suliba, majd tartsd elé és így elpusztul a gonosz bestia.
18/48 anonim válasza:
"Nekem meg zöld a szemem, én reptoid-reptilián vagyok! "
Baaaazdmeg akkor én is!!!! Így kell megtudnom, hogy örökbe vagyok fogadva és igazából földönkívüliek a szüleim? :((((((
19/48 anonim válasza:
Nekem meg pofám sincs... Akkor én Slenderman vagyok?
20/48 anonim válasza:
...vagy csak szimplán pofátlan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!