Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van egy osztálytársam akinek...

Petizana kérdése:

Van egy osztálytársam akinek a szeme aranyszínű azt olvastam akinek arany vagy fekete a szeme az vámpír Ha igaz mit tegyek? Én is vámpír akarok lenni

Figyelt kérdés

2012. szept. 26. 18:15
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem alszik,mi?

Na már most:energiát két féle módon nyerhetsz,eszel,vagy alszol(11 éves szintre egyszerűsítve).

Tehát ha nem alszik,akkor olyan dagadtnak kéne lennie hogy ha lefekszik,a hasa elérné a hóhatárt.Úgy pedig nem is lenne olyan gyors,igaz?ha nem veszed észre a paradoxont,megérdemled az eszedet.

2012. szept. 27. 21:38
 32/48 HotChoc válasza:
100%

Kedves kérdező, ezt ugye te sem gondolod komolyan?

Először is, amint az elmondták, vámpírok tényleg nem léteznek. VAN hasonló betegség, de az teljesen más, ne is menjünk ebbe bele.

Másodszor, ha (nyomatékosítom: HA) vámpír is lenne (ami teljes képtelenség, legalábbis ezen az Alkonyat-szinten...), akkor szerinted elárulná magát azzal, hogy azt mondja, vámpírként nem alszik?..

Ne akarj te se "vérszívó" lenni, menj inkább és tanulj, vagy játssz valamit, ne ilyen butaságokon törd a fejed.

2012. szept. 27. 21:58
 33/48 A kérdező kommentje:
Oooo köszi igaz a tükör
2012. szept. 28. 06:42
 34/48 anonim válasza:
100%
persze b*meg legyél te is egy retardált vámpir...
2012. szept. 28. 19:38
 35/48 A kérdező kommentje:
Nem vámpír, láttam a tükörkepet bocs a kerdeser
2012. szept. 29. 09:15
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
ne olvass ennyi twilightot..
2012. szept. 29. 17:41
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Hehe nekem változik a színe :D Tud sötét, világos és aranybarna lenni mégsem vagyok vámpír :D
2012. szept. 30. 17:23
 38/48 Trollocska07 ***** válasza:
100%

"Van egy osztálytársam akinek a szeme aranyszínű azt olvastam akinek arany vagy fekete a szeme az vámpír"

Először is, aranyszem nincs, max ilyen sárgás árnyalat, vagy kontaklencsét visel. Nem olvastad, csak a tvájlájtból zúgtál bele edvárd kálen-be (direkt írom ezeket így, tudok angolul :) )

"Ha igaz mit tegyek?"

Nem igaz, szóval a nagy büdös semmit.

"Én is vámpír akarok lenni"

Jó, jó. Ma már léteznek ilyen vámpírok:

[link]

A FILMEKBEN!

Az IGAZI, LÉTEZŐ vámpír így néz ki:

[link]

"és ha igen még gyerek vok 11 éves csak nem kell csúfolni NYISZIK. aki tagadja az vámpir jóó?"

nem "vok" hanem vagyok.. nem olyan hosszú szó. És nem "vámpir" hanem vámpÍr hosszú Í-vel. Mindegy, de 11 évesen így írni... Ja, és mondatot nagy betűvel kezdünk. Bocsi hogy itt kukacoskodom, de hát elkeserítő ma egyesek helyesírása, a te hibáid nem durvák. (Annyira.. Jézusom, lehet hogy nyelvtan tanárnak kéne mennem..)

"aki tagadja az vámpir jóó?"

Akkor elég sok vámpír van az oldalon :D

Bocs a helyesírásos OFF-ért.

2012. okt. 1. 18:47
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet egy hollywood-i filmnek ennyire bedőlni? Még jó, hogy a többség nem hiszi magát Batmannek, Szupermennek, Pókembernek meg Titánnak. :)
2012. okt. 1. 19:34
 40/48 Lora00 válasza:
100%

Szerintem túl spilázod... Lehet hogy az osztálytársadnak arany-barna szeme van,mint Edward Elric-nek.

Am bocs,hogy egy Anime figurát hozok fel példának! Az én oszt.társamnak is arany-barna szemei vannak, és totál normálisan viselkedik. Én mondjuk úgy hallodtam,hogy a vámpíroknak vér piros szemük van.

De nyugi,az osztálytársad nem vámpír! :D

2012. okt. 3. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!