Sötét lovag kérdése:
Lehet, hogy furán hangzik, de mintha valami simogatná a melleimet, olyan érzésem van néha?
Figyelt kérdés
Egy régi házban lakok, és néha mikor a szobámban vagyok hirtelen olyan érzésem támad mintha valaki vagy valami simogatná a melleim2012. szept. 18. 15:57
22/28 anonim válasza:
khm. Szerintem azért képzeled be magadnak, mert már nagyon akarsz valakit.
23/28 anonim válasza:
Komolyan azt gondolod, hogy itt valaki tudni fogja, hogy nálad ki fogdossa a melleidet és ezt leírja neked? :D
24/28 anonim válasza:
Drága egyetlen sötét lovagom! Akkor Te ugyebár nem is sötét lovag vagy, hanem sötét lo-vagina! De jó!
Vigyázz, mert a szellemek ki akarnak kezdeni veled! Csak meg ne erőszakoljanak szellemóvszer nélkül! Lehet, hogy nagyon szellemes lenne a gyerek, de összehuhogná az egész éjszakát. Az iskolában meg még bagolynak csúfolnák szegényt. Meg azt mondanák neki, olyan sovány vagy, mint egy csontváz! Hát kell ez neked, édes lovaginám?
25/28 anonim válasza:
Ő kedves Sötét lo vagina!
Te tulajdonképpen azért érzed,úgy,mert azt szeretnéd,hogy valaki simogassa a cicieid!
Ennyi!
26/28 anonim válasza:
Tudod, én is egy régi házban lakom, és én néha úgy érzem, hogy valaki veri a f@szom. Amikor lenézek, látom, hogy újra letévedt oda a jobb kezem...
28/28 anonim válasza:
Biztos egy hímsoviniszta kopogószellem akar eltávolítani nemes utadról ifjú lovagina.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!