Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet, hogy furán hangzik, de...

Sötét lovag kérdése:

Lehet, hogy furán hangzik, de mintha valami simogatná a melleimet, olyan érzésem van néha?

Figyelt kérdés
Egy régi házban lakok, és néha mikor a szobámban vagyok hirtelen olyan érzésem támad mintha valaki vagy valami simogatná a melleim
2012. szept. 18. 15:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

már bocs.

:D

2012. szept. 18. 18:51
 22/28 anonim ***** válasza:
khm. Szerintem azért képzeled be magadnak, mert már nagyon akarsz valakit.
2012. szept. 18. 19:49
 23/28 anonim ***** válasza:
80%
Komolyan azt gondolod, hogy itt valaki tudni fogja, hogy nálad ki fogdossa a melleidet és ezt leírja neked? :D
2012. szept. 18. 20:29
 24/28 anonim ***** válasza:
87%

Drága egyetlen sötét lovagom! Akkor Te ugyebár nem is sötét lovag vagy, hanem sötét lo-vagina! De jó!

Vigyázz, mert a szellemek ki akarnak kezdeni veled! Csak meg ne erőszakoljanak szellemóvszer nélkül! Lehet, hogy nagyon szellemes lenne a gyerek, de összehuhogná az egész éjszakát. Az iskolában meg még bagolynak csúfolnák szegényt. Meg azt mondanák neki, olyan sovány vagy, mint egy csontváz! Hát kell ez neked, édes lovaginám?

2012. szept. 18. 20:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Ő kedves Sötét lo vagina!

Te tulajdonképpen azért érzed,úgy,mert azt szeretnéd,hogy valaki simogassa a cicieid!

Ennyi!

2012. szept. 18. 21:25
 26/28 anonim ***** válasza:
86%
Tudod, én is egy régi házban lakom, és én néha úgy érzem, hogy valaki veri a f@szom. Amikor lenézek, látom, hogy újra letévedt oda a jobb kezem...
2012. szept. 19. 14:00
 27/28 anonim ***** válasza:
26-os, ezen kifeküdtem :D
2012. szept. 19. 14:10
 28/28 anonim ***** válasza:
Biztos egy hímsoviniszta kopogószellem akar eltávolítani nemes utadról ifjú lovagina.....
2012. szept. 19. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!