Sötét lovag kérdése:
Lehet, hogy furán hangzik, de mintha valami simogatná a melleimet, olyan érzésem van néha?
Figyelt kérdés
Egy régi házban lakok, és néha mikor a szobámban vagyok hirtelen olyan érzésem támad mintha valaki vagy valami simogatná a melleim2012. szept. 18. 15:57
11/28 anonim válasza:
és hogy harcolsz érte? :) anonim oldalon leírva, hogy harcolsz érte? :) amúgy azét nem fognak komoly válaszok érkezni, mert a választ magadnak már megfogalmaztad, biztos vagy benne, így lényegtelen ide ki mit ír:) Megerősítést nem biztos, hogy kapsz, de valaki biztos írja majd...:)
12/28 A kérdező kommentje:
én mindíg is harcolok érte bocs hogy nem azt a nevet találtam ki hogy szőke plasztik cica, de azzal is harcolok, hogy nem az általánosított női nicknameket használom bocs... -_-
2012. szept. 18. 16:56
14/28 A kérdező kommentje:
aki tudja, hogy ez mitől lehet az írjon, lehet, hogy szellem, de biztos vannak ötleteitek én nem döntöttem el semmit, mert nem tudom -_-
2012. szept. 18. 17:01
15/28 chrishu válasza:
LOL te a középkorban élsz? Az egyenjogúságot már megkapátok :D
Tényleg egy sötét lovag vagy :D
És 101%, hogy nem szellem volt
16/28 anonim válasza:
".. nők mért ne lehetnének lovagok?"
A férfiak a lovagok, a hölgyek a lovaginák :)
Ha jól esik a simogatás, nincs azzal semmi baj :)
17/28 anonim válasza:
hát sötétnek sötét, de hogy lovag e...
:D
18/28 anonim válasza:
"egyébként a kérdés nem vicc aki nemhiszi járjon utána..."
És mégis hogy járjunk utána? :D
19/28 anonim válasza:
Egyedül laksz?
Ne őrködjön valaki nálad?
Ezt komolyan kérdezem tőled.
20/28 anonim válasza:
Na hát, figyel már bocs, szerintem korodból kifolyólag már bocs azt se tudod mi az a harc bocs...ha felnőzz emberként van ilyen stílusod már bocs, akkor sajnállak.
Már bocs. Az meg hogy más nicknevet használsz nem harc. Holnaptól Árpinak fogom magam szólíttatni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!