Hogy tudom kisebbiteni a melleimet?
Kis mellűként mondom, hogy becsüld meg. Ma is elrohantam sírni(titokban) amikor megláttam egy D-s mellű nagyon vékony évfolyamtársnőmet.
Én meg itt szenvedek 45 kilósan 76cm-es mellbőséggel. Undorító, gyűlölöm.
Hatalmas előnnyel indulsz a fiúknál, főleg, hogy igazi. Hidd el, szörnyen sajnálom a barátomat(féléves kapcsolat) hogy kifogott egy kismellű lányt. Komolyan. Néha próbálom azzal nyugtatni magam, hogy ja, legalább jó a fenekem. De istenem, még sosem láttam rossz fenekű fiatal lányt..
Szóval becsüld meg, és pont. Csak úgy tudnád kisebbíteni, ha fogynál, de már írtad, hogy nagyon vékony vagy. Nem tudsz mit tenni:/
Mutatsz képet?Nem kell a tiedről hanem google. csak kiváncsi vagyok hogy milyen vékony vagy és hozzá mekkora a melled. Egyébként lány vagyok.
Én megértelek hogy zavar mivel a nagy mell csak akkor szép ha nem lóg, bár neked nemhiszem hogy lógnak..egyébként ha kondizni jársz és diétázol akkor fogsz fogyni a melledről!Én nekem 75C a mellem szóval pont jó, de mikor elkeztem edzésekre járni (aerobik) és mellette súlyzós gyakorlatokat végeztem akkor egy kisebb fajta B lett a mellem :/... ugyhogy inkább felhagytam az ugribugrival és azóta visszajött a mellem.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!