Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a szellemekben?

Hisztek a szellemekben?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 17:54
1 2
 11/15 Aubrey* válasza:
100%
Általában nem szoktak érdekelni az efféle dolgok.. nem tudom hogy léteznek-e, de én mindenesetre nem szeretnék összefutni eggyel sem! félek tőlük:D
2010. júl. 31. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:
hát persze hogy vannak
2010. aug. 26. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem ez a velemenyem:

Szellemek nem leteznek. Ez, hogy az ember 3 "reszbol" all (test, lelek, szellem), marhasag. Az ember egyetlen egy reszbol all, es az az emberi test!

A tudatod, az hogy gondolkodol, az, hogy vannak erzelmeid mind-mind az agadban lejatszodo bonyolult folyamatok eredmenye! Nincs itt semmi termeszetfeletti marhasag!!

Na ez az en velemenyem! Akinek nem tetzik, az igy jart.

Vagy tudjatok mit? Bizonyitsatok be az ellentetjet annak, amit mondok!

2011. aug. 1. 15:32
 14/15 anonim ***** válasza:
a szellemekben NEM KELL HINNI. ők olyanok mint az emberek, nem kell hinni bennük; VANNAK
2011. okt. 21. 17:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Én egy orosz tudósnak a Telepátia című könyvének hiszek. Vagyis a telepátiának van olyan formája, ami látomással jár, amilyen látomás a szellem is.
2014. jan. 27. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!