Ha a hindu istenek és a keresztény Isten harcba szállnának egymás ellen ki győzne?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 16:02
11/16 anonim válasza:
Egyik sem,mert istenek nem léteznek.Az emberek találták ki őket.
13/16 aligrebeka válasza:
1 azaz egy darab isten van.
2 v több darab mindeható elég fura lenne, ebből itt egy nyelvtanilag zavarbaejtő demó:
-Szia én vagyok itt a mindenható Isten, és én teremtettem a világot.
-Szia, én meg Siva/Krsna/Jehova/Allah, vagyok és én is én teremtettem a világot.
14/16 anonim válasza:
aligrebeka válasza:
mert egy isten van aki mindeható! csak ahogy nálunk az a bizonyos szárnyas állat kacsa addig az angoloknál duck, a németeknél ducken, oroszoknál утка a franciáknál meg canard
15/16 anonim válasza:
a hindu istenek még istenek voltak valamilyen szinten, a keresztény isten már csak egy árnyék (közel hozzád! - ahogy a reklám mondja)
16/16 anonim válasza:
Nem hindu istenek vannak, isten egy van ezt tanítják a védák is Krishna, vagy hívhatjátok Istennek is, de az olyannév mint pl az ügyvezető igazgató, a Krishna pedig a pl kovács gábor (Krishna mindenható, tehát bármilyen és bármennyi neve lehet de ezt jegyezték fel eredetinek) amit keresztények gondoltok, vannak félistenek, ami a keresztényeknél angyalok. Pár neves változtatások vannak. Ha érdekel még vmi más irjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!