Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha a hindu istenek és a...

Ha a hindu istenek és a keresztény Isten harcba szállnának egymás ellen ki győzne?

Figyelt kérdés

2012. szept. 16. 16:02
1 2
 11/16 anonim válasza:
59%
Egyik sem,mert istenek nem léteznek.Az emberek találták ki őket.
2012. szept. 17. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
11-esnek van igaza
2012. szept. 17. 17:40
 13/16 aligrebeka válasza:
0%

1 azaz egy darab isten van.

2 v több darab mindeható elég fura lenne, ebből itt egy nyelvtanilag zavarbaejtő demó:

-Szia én vagyok itt a mindenható Isten, és én teremtettem a világot.

-Szia, én meg Siva/Krsna/Jehova/Allah, vagyok és én is én teremtettem a világot.

2012. szept. 18. 13:15
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

aligrebeka válasza:

mert egy isten van aki mindeható! csak ahogy nálunk az a bizonyos szárnyas állat kacsa addig az angoloknál duck, a németeknél ducken, oroszoknál утка a franciáknál meg canard

2012. szept. 18. 13:21
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
a hindu istenek még istenek voltak valamilyen szinten, a keresztény isten már csak egy árnyék (közel hozzád! - ahogy a reklám mondja)
2012. szept. 20. 14:32
 16/16 anonim válasza:
Nem hindu istenek vannak, isten egy van ezt tanítják a védák is Krishna, vagy hívhatjátok Istennek is, de az olyannév mint pl az ügyvezető igazgató, a Krishna pedig a pl kovács gábor (Krishna mindenható, tehát bármilyen és bármennyi neve lehet de ezt jegyezték fel eredetinek) amit keresztények gondoltok, vannak félistenek, ami a keresztényeknél angyalok. Pár neves változtatások vannak. Ha érdekel még vmi más irjon
2012. okt. 15. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!