Ha a hindu istenek és a keresztény Isten harcba szállnának egymás ellen ki győzne?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 16:02
2/16 anonim válasza:
A keresztény Isten simán, mert ő mindenható, tehát mindent tud.
3/16 anonim válasza:
Már megtörtént majd kétezer évvel ezelőtt!! Le vannak győzve mind' az "istenek"! Erről szoktak megemlékezni a Húsvét előtti Nagyhéten ás Húsvétkor. Az az ünnep ennek a győzelemnek az ünnepe is, csak már ritkán beszélnek róla...
5/16 anonim válasza:
egy Isten van, se nem hindu, se nem keresztény, se nem zsidó, se nem iszlám, csak Isten. Olyan nehéz ezt felfogni? (Tudom, hogy igen, de ennyire azért...)
6/16 anonim válasza:
Igen is nehéz elfogadni, mert én félig hindu vagyok, félig pedig keresztény.
7/16 anonim válasza:
Az 5.megadta a választ.Egy isten van.Több vallás alakult ki igy minden hivött a saját vallása alapján kell meg közeliteni ,mert neki az az elfogadhato.De a valoságban minden vallásban ugyan abban az istenben hiszünk.
9/16 anonim válasza:
Heteske meg miért lett lepontozva? Értsétek már meg, hogy minden vallás ugyanarról beszél csak más neveket használnak!
10/16 anonim válasza:
Vidiripi
A hindu istenek közül kijelentette valamelyik hogy csak is ő az Isten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!